به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نشست «اقتباس نوجوانانه» با بررسی سریال «هیس هیچی نیس!» روز گذشته ۲۳ اردیبهشت با حضور زینب یزدانی سردبیر سریال، سمانه حسینی مدیر انتشارات مهرک و سورنا جوکار مدیر محتوایی انتشارات مهرک روز گذشته در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برگزار شد.
یزدانی سردبیر و سرپرست پژوهشگران سریال درباره سریال «هیس هیچی نیس» و نسبت آن با کتاب «سرگذشت استعمار» بیان کرد: انچه ما خواستیم در قصه سریال بگوییم خیلی جذاب در کتاب روایت شده بود و کتاب فرم خوبی داشت بعد این سوال برای ما پیش آمد که به تاریخ ایران بپردازیم یا جهان و تصمیم گرفته شد به تاریخ جهان بپردازیم.
وی درباره بازخوردهای این سریال با پخش حدود ۱۰ قسمت از مجموعه بیان کرد: بازخوردها خیلی خوب بود هم منتقدان و هم مخاطب اثر یعنی نوجوانان این کار برایشان موضوعیت پیدا کرده است. برای ما خیلی مهم بود مخاطب نوجوان بتواند به یک تحلیلی برسد خدا را شکر بچهها عین انچه را که هدف مجموعه بود متوجه شده بودند.
سرپرست پژوهشگران سریال «هیس هیچی نیس» درباره تنوع آیتمهای مجموعه بیان کرد: فضای رسانهای دنیا برای کودک و نوجوان به سمت کارهای با ریتم بالا میرود. ما متوجه شدیم ذایقه مخاطب ما هم ان فضا را بهتر میپسندد و این اتفاق با آیتمهای متنوع ممکن شد.
یزدانی همچنین خبر داد: یک مسابقه تلویزیونی اماده میکنیم که بچهها میتوانند در ان شرکت کنند و پیوستی رسانهای داریم که چرخه کاملی با استفاده از کتاب، سریال و مسابقه است.
در ادامه حسینی مدیر انتشارات مهرک بیان کرد: برخی کتابهای نوجوان دنیای تصویری خوبی را خلق کرده اند و درباره انها میتوان به این نتیجه رسید که به فیلم یا سریال تبدیل شوند.
در بخش دیگر جوکار درباره لزوم رعایت روند کلاسیک داستان در قصهها بیان کرد: انچه امروز خیلی در ادبیات و سینما و سریال باب شده است معروف به «پایان باز» است، اما بیشتر پایان ولنگار و نوعی شلختگی است. اگر به «هری پاتر» و «ارباب حلقه ها» نگاه کنید سیر کلاسیک داستان را رعایت کرده است که از یک نقطه، شروع میشود اوجی دارد و یک پایان دارد که پایان شادی هم هست و تلخ نیست، اما همین در ادبیات ما از بین رفته است در حالیکه نوجوان همواره دنبال پایان روشن و یا قهرمان است ما در انتشارات مهرک دنبال همین داستان کلاسیک و سنتی هستیم.