آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۶۳۱۳

تأکید امیرعبداللهیان بر همکاری‌های درازمدت با هند

وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار وزیر بنادر، کشتیرانی و آبراهه‌های جمهوری هند با بیان این‌که جمهوری اسلامی ایران هند را شریکی قابل اعتماد می‌داند، بر رویکرد کشورمان برای همکاری درازمدت با هند تأکید کرد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، "سارباناندا سونوال"، وزیر بنادر، کشتیرانی و آبراهه‌های جمهوری هند که جهت حضور در مراسم امضای قرارداد بلندمدت همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران و هند به تهران سفر کرده است، با حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار وزیر امور خارجه کشورمان اظهار داشت: رویکرد ما به روابط با هند راهبردی است و آمادگی داریم در ظرفیت‌های دوجانبه و چندجانبه و در چارچوب سازمان‌های بریکس و شانگ‌های همکاری‌های خود را با هند بیش از پیش گسترش دهیم.

امیرعبداللهیان با بیان این‌که جمهوری اسلامی ایران هند را شریکی قابل اعتماد می‌داند، بر رویکرد کشورمان برای همکاری درازمدت با هند تأکید کرد.

وزیر امور خارجه انعقاد قرارداد تجهیز و بهره‌برداری از پایانه‌های بندر شهید بهشتی چابهار و تقویت همکاری‌ها در کریدور شمال ـ جنوب را فرصتی بسیار مهم در گسترش حجم مناسبات تجاری دو کشور و منطقه ارزیابی کرد و آمادگی بخش‌های مختلف دولت ایران در جهت کمک به اجرای این قرارداد را ابراز داشت.

سارباناندا سونوال وزیر بنادر، کشتیرانی و آبراهه‌های جمهوری هند نیز در این ملاقات با ابراز خرسندی از انعقاد این موافقت‌نامه، امروز را مهم و تاریخی در مناسبات دو کشور و پیوند منطقه‌ای ارزیابی کرد.

وی افزود: امروز دو کشور ایران و هند شاهد امضای قراردادی بلندمدت برای تجهیز بندر شهید بهشتی بود و باور داریم که این قرارداد می‌تواند زمینه‌های توسعه تجاری را برای دو کشور فراهم کند.

وزیر کشتیرانی هند ابراز کرد: این توافق نه‌تن‌ها پیوند‌های بین دو کشور بزرگ ایران و هند را تقویت می‌کند، بلکه گامی استوار برای هند در زنجیره تأمین جهانی و بخش دریایی است.

سونوال این قرارداد را بخشی از برنامه‌های تجاری هند خواند که کریدور تجاری جایگزینی برای هند، ایران، افغانستان و کشور‌های آسیای مرکزی فراهم می‌نماید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار