کد خبر:۱۱۴۷۰۳۱
با حضور پرشور مردم تهران برگزار شد؛

ویژه برنامه «شب خاطره»

ویژه برنامه شب خاطره با حضور مادر شهیدان خالقی پور و جمعی از فرماندهان و پیشکسوتان دفاع مقدس، جمع کثیری از خانواده‌های شهدا و مردم تهران در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
ویژه برنامه «شب خاطره»

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، ویژه برنامه «شب خاطره» با حضور خانم «فروغ منهی» مادر شهیدان خالقی‌پور، سردار نادر ادیبی مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، جمعی از فرماندهان و پیشکسوتان دفاع مقدس و جمع کثیری از خانواده معظم شهدا در سالن همایش‌های بین المللی خلیج فارس موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.


ذکر خاطره توسط مادر شهیدان خالقی پور، اجرای سرود گروه شمیم یاس، پخش کلیپ‌هایی از شهیدان و فرماندهان دفاع مقدس و در پایان اجرای حماسی مرتضی بهاری زینت بخش این برنامه بود.


«فروغ منهی» مادر شهیدان خالقی‌پور و اسوه ایثار و بخشش و فداکاری است، که سه فرزندش را تقدیم نظام و انقلاب کرده است.


اولین شهید این خانواده داود خالقی‌پور متولد سال ۱۳۴۴ و در سال ۱۳۶۲ یعنی در ۱۸ سالگی و در عملیات پر افتخار و غرور آفرین خیبر و در جزیره مجنون به شهادت رسیده است. دو شهید دیگر یعنی فرزند دوم و سوم خانواده رسول و علیرضا که به ترتیب متولد سال‌های ۱۳۴۶ و ۱۳۵۰ بودند در سال ۱۳۶۷ و در سنین (۱۹ و ۱۶) سالگی در منطقه شلمچه و در آغوش یکدیگر به شهادت رسیده‌اند.


حاج محمود خالقی‌پور پدر شهیدان و از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس، چند سال قبل درگذشت و به فرزندان شهیدش پیوست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار