کد خبر:۱۱۴۸۶۷۲

نیروگاه خورشیدی ۵۴۰ کیلوواتی دانشگاه صنعتی کرمانشاه افتتاح شد

نیروگاه خورشیدی ۵۴۰ کیلوواتی دانشگاه صنعتی کرمانشاه با حضور مسوولان وزارت نفت و استانداری کرمانشاه افتتاح شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، نیروگاه خورشیدی ۵۴۰ کیلوواتی دانشگاه صنعتی کرمانشاه با حضور مسوولان وزارت نفت و استانداری کرمانشاه افتتاح شد.

این نیروگاه در مساحتی پنج هزار متری در دولت سیزدهم ساخته شده و بودجه ۱۵۰ میلیارد ریالی آن را نیز وزارت نفت تقبل کرده است.

در این مراسم که ظهر امروز در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد، بابک دارابی مدیر نظارت بر طرح‌های عمرانی مناطق نفت‌خیز شرکت ملی نفت ایران گفت: هدف گذاری وزارت نفت در دولت سیزدهم ارتقا دانش بنیان ها از ۱۵۰ شرکت به ۶۰۰ شرکت است.

وی افزود: همچنین در تولید بار اولی های اجناس راهبردی نیز تولید ۵۰۰ قلم راهبردی هدف گذاری شده است ضمن اینکه در حوزه انرژی نیز شاهد رشد اقتصادی ۳۰ درصدی بوده ایم.

دارابی این عملکرد را در راستای اعتقاد راسخ داشتن به اندیشمندان کشور دانست و گفت: صنعت نفت کشور در راستای مسوولیت های اجتماعی خود ۴۰ همت به مناطق محروم و نفت خیز اختصاص داده است که هفت همت آن مربوط به بخش آموزش کشور می شود.

او بیان کرد: سهم استان کرمانشاه طبق مصوبه چهار هزار و ۶۳۰ میلیارد ریال می شود و از این مبلغ نیز ۵۵۰ میلیارد ریال به مراکز آموزش عالی استان اختصاص داده شده است.

در ادامه این مراسم استاندار کرمانشاه نیز گفت: مجموعه های دانشگاهی باید در زمینه الگو سازی در کشور پیشرو باشند.

محمدطیب صحرایی افزود: وقتی که پای کار باشیم و به نیازهای اولولیت دار توجه شود نتیجه اش رقم خوردن کار خوبی مانند ایجاد نیروگاه خورشیدی می شود.

وی تاکید کرد: راه خدمت رسانی و کار جهادی در نقطه نقطه کشور با قوت ادامه خواهد یافت.

استاندار کرمانشاه یکی از مصداق های نشان دادن پول نفت در سفره مردم را همین دست اقدامات وزارت نفت دانست و گفت: در مجموع طبق مصوبات دور اول و نیز الحاقیه ای که داشتیم چهار هزار و ۶۳۰ میلیارد ریال توسط وزارت نفت در راستای مسوولیت های اجتماعی خود به استان تخصیص داده شده است.

صحرایی گفت: غالب این بودجه صرف فضاهای آموزشی و مدارس شهرستان های استان شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار