کد خبر:۱۱۴۹۲۸۳
در پاسخ به دانشجو؛

خاندوزی: اعطای مجوز و نظارت بر شرکت‌های اعتبارسنجی در قالب «شورای تامین مالی» انجام می‌شود + فیلم

سخنگوی اقتصادی دولت گفت: اعطای مجوز و نظارت بر شرکت‌های اعتبارسنجی در قالب «شورای تامین مالی» انجام می‌شود.

سید احسان خاندوزی سخنگوی اقتصادی دولت در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو گفت: اعطای مجوز و نظارت بر شرکت‌های اعتبارسنجی در قالب «شورای تامین مالی» انجام می‌‎شود.

وی افزود: بعد از آنکه در اردیبهشت ماه قانون تامین مالی تولید و زیرساخت توسط مجلس تصویب و توسط رئیس جمهور شهید ابلاغ شد تغییری در تقسیم کار اتفاق افتاد.

سخنگوی اقتصادی دولت در ادامه گفت: شورایی تحت عنوان «شورای تامین مالی» به ریاست وزیر اقتصاد در قانون پیش بینی شد و مصوب شد اعطای مجوز و نظارت بر شرکت‌های اعتبارسنجی در قالب این شورا انجام بشود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در انتها تصریح کرد: بانک مرکزی نیز مکلف شد پایگاه داده‌های اعتباری کشور را ایجاد کند.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار