به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، فاطمه خارستانی با اشاره به عملیات طوفان الاقصی گفت: عملیات طوفان الاقصی از مهرماه ۱۴۰۲ که در واقع یک عملیات نظامی ناگهانی فلسطینیها در جنوب اسرائیل از نظر شکل و محتوا برای همه غیرمنتظره بود و در شرایطی اتفاق افتاد که مسئله فلسطین آنطور که باید در جهان مانند گذشته مطرح نبود.
وی در ادامه گفت: در این شرایطی که حتی کشورهای عربی نیز دیگر به مسئله فلسطین مانند گذشته اهمیت نمیدادند این عملیات دوباره فلسطین را به صدر مسائل جهان اسلام آورد و با کشتار مردم غزه این مسئله برای بسیاری از مردم جهان از جمله افکارعمومی کشورهای غربی به یک موضوع ویژه تبدیل شد.
فاطمه خارستانی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر"دشمن شناسی" گفت: با توجه به اینکه رهبر معظم انقلاب فرمودند: "هم دشمن را باید شناخت، هم شیوههای دشمنی را. راه و رسمها و سمت و سوهایی را که اینها برای دشمنی در نظر گرفتهاند، همه باید بدانند. " دوره آموزشی اسرائیل شناسی با هدف شناخت بهتر ابعاد مختلف رژیم صهیونیستی و درک بیشتر جهت افزایش سطح تحلیلی در بین مدیران و بدنه میانی تشکل ها، ویژه فعالان فرهنگی و سیاسی، دانشجویان، اساتید و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاههای دولتی سراسر کشور بصورت برخط در اردیبهشت و خردادماه برگزار شد.
وی درخصوص محتوا و سرفصلهای دوره تاکید کرد: با حضور اساتید مطرح کشوری، محورهای مختلفی همچون تاریخچه رژیم صهیونیستی، ظهور منجی و سقوط اسرائیل و همچنین ابعاد سیاسی، امنیتی، فرهنگی و رسانهای رژیم صهیونیستی مورد بررسی قرار گرفت.
فاطمه خارستانی تاکید کرد: با اتمام این دوره، نشستهای تحلیلی و همچنین بررسی تحولات منطقه و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و رفح را در برنامه آتی قرار داده ایم و سری بعدی این آموزشها تحت عنوان "فلسطین شناسی " با هدف آشنایی و شناخت تاریخچه و تحولات و بررسی ابعاد مختلف فلسطین برگزار خواهد شد.
مدیر سیاسی تشکل دانشجویی گام دومیها در پایان گفت: استقبال بسیار خوبی در ثبت نام و حضور در دوره اسرائیل شناسی داشتیم که ان شالله با افزایش سطح کیفیت آموزشی، این دورهها تداوم خواهد داشت و ضمنا در پایان دوره، گواهی معتبر از سمت سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به فراگیران اعطا خواهد شد.