کد خبر:۱۱۵۱۰۳۲
سرپرست اداره کل غله اردبیل:

محصول گندم امسال ۱۷۵۰۰ تومان خریداری می‌شود/پیش بینی ۴۴ مرکز خرید

سرپرست اداره کل غله وخدمات بازرگانی استان اردبیل گفت: امسال گندم تولیدی کشاورزان به قیمت ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌شود.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ودود ایرانیان اظهار کرد: خرید تضمینی گندم در شمال استان اردبیل از ۱۶ خرداد ماه آغاز شده و ۴۴ مرکز شامل مراکز خرید ملکی و سیلو‌های بخش خصوصی و مباشر به منظور خرید محصول گندم در استان اردبیل از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری تجهیز و آماده برای عملیات خرید تضمینی گندم است.

وی با بیان اینکه قیمت خرید تضمینی در سال جاری نسبت به سال زراعی گذشته افزایش داشته است، خاطرنشان کرد: گندم تولیدی کشاورزان با ۴ درصد افت مفید و ۱ درصد غیر مفید هر کیلو گندم به قیمت ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌شود.

سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل گفت: امسال نیز به محض خرید و ثبت اطلاعات کشاورزان در سامانه پهنه بندی داده‌های کشاورزی در سریع‌ترین زمان به بانک عامل ارسال خواهد شد.

ایرانیان اهمیت ثبت نام کشاورزان در سامانه پهنه بندی وزارت جهاد کشاورزی را یادآور شد و بیان کرد: کشاورزانی که می‌خواهند محصولات گندم سال زراعی و کلزا خود را تحویل مراکز خرید بدهند حتماً با مراجعه به همکاران جهاد کشاورزی اطلاعات خود را در پهنه بندی وزارت جهاد کشاورزی ثبت و یا به روزرسانی کنند تا در روند خرید هیچ گونه مشکلی پیش نیاید.

وی به زمان برداشت محصولات اشاره و گفت: از کشاورزان تقاضا داریم از برداشت زودهنگام محصولات به خاطر داشتن رطوبت احتمالی خودداری کنند و در زمان‌های اعلام شده از سوی همکاران جهاد کشاورزی نسبت به برداشت محصولات اقدام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار