به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، سومین اجلاس دو روزه منابر شیعه در جوار حرم مطهر امام حسین(ع) با حضور جمعی از روحانیون، شعرا و ادبا، اساتید دانشگاه، هنرمندان و ستایشگران اهل بیت علیهم السلام برگزار شد. در حاشیه این اجلاس، رسالت بوذری، مجری برنامه «محفل» در گفتوگو با دانشجو اظهار داشت: نور سیدالشهدا، خاموش شدنی نیست. این اراده خدا است که «يُريدونَ لِيُطفِئوا نورَ اللَّهِ بِأَفواهِهِم وَاللَّهُ مُتِمُّ نورِهِ». اما وظیفه ما چیست؟ ما در قبال آن کسانی که خداوند تمام کائنات را بر سر خان آنها نشانده است، وظیفه داریم به اندازه توان خود به معرفی آنها بپردازیم.
وی ادامه داد: من معتقدم که ما برای خدمت به اهل البیت به دنیا آمدهایم. آمدم دنیا برای دیدن روی علی ورنه با این مردم دنیا چه کاری داشتم؟
این مجری ضمن بیان اینکه حتما رسانهها در مسیر معرفی اهل بیت علیهم السلام نقش مهمی دارند، تصریح کرد: اما من مطمئن نیستم که تصویر معصوم و حضرات آلالله(ع)، بتواند در این قاب جای گیرد. با این حال باید برای تبیین معارف اهل بیت تلاش کرد. امام رضا(ع) فرمودند: «اگر محاسن کلام ما را آنگونه که هست به مردم بگویید، خود آنها تابع میشوند». متاسفانه در این سالها در بعضی از موارد ما این کار را نکردهایم.
بوذری خاطرنشان کرد: آنقدر ما پیرایه بر حرف اهل بیت بستیم که باعث جا ماندن لُب کلام شده است. بنظر من بهتر است بدون پیرایه، هرآنچه از سخنان اهل بیت وجود دارد را به جوانها ارائه بدهیم.
وی افزود: امام حسین(ع)، دستگیر است، نه مُچگیر. این امام را باید به جوانها بشناسانیم. امامی که هر زمان که در حال زمین خوردن بودهای، دست تو را گرفته است. امامی که آبروی تو را حفظ کرده است. این کار در قاب رسانه و با تبیین امکانپذیر است. یعنی معرفی چهرهای از امام(ع)، که شاید کمتر دیده و شنیده شده است. برای مثال آنچه که ما اغلب در مورد امام زمان(عج) شنیدهایم، جنگ و خونریزی است. در صورتی که ایشان امام رحمت و مهربانی نیز هستند. امام زمان(عج) حتی در هنگام ظهور خود، برای همه ما آغوش گشوده دارد.
این مجری تلویزیون گفت: ما برای شناساندن اهل بیت(ع) به دنیا آمدهایم، نه کار دیگری. برای رساندن این پیام و تصویر، شناختن ابزارهر قالبی که کمککننده باشد، کار مناسبی است.
بوذری در پایان ضمن اشاره به اینکه هنگام ساخت اثر در مورد اهل بیت، ظرف و مظروف باید با یکدیگر متناسب باشند، بیان داشت: بعضی از افراد فکر میکنند چون حرف ما، کلامی مقدس و درست است، پس میتوان آن را به هر شیوهای بیان کرد؛ خیر. جنسی که داخل یک بسته رسانهای قرار میدهیم باید با آن متناسب باشد.