آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۱۲۲۵

افزایش ۵۸ درصدی جلوگیری از تغییر کاربری غیرمجاز زمین‌های کشاورزی در دولت سیزدهم

رییس سازمان امور اراضی کشور گفت: شناسایی و جلوگیری از تغییر کاربری اراضی کشاورزی در دولت سیزدهم رشد ۵۸ درصدی نسبت به سال‌های گذشته نشان می‌دهد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهادکشاورزی، رضا افلاطونی در گفتگو با خبرنگار ما افزود: تا شهریور ۱۴۰۰ در مجموع ۳۷۹ هزار و ۷۳۸ مورد در کشور تغییر کاربری اراضی کشاورزی شناسایی و از اجرای آن جلوگیری شده، درحالی که این عدد با روی کار آمدن دولت سیزدهم تا خرداد امسال، به ۶۰۰ هزار و ۶۱۲ مورد افزایش یافته که حاکی از رشد ۵۸ درصدی است.

وی درباره تخریب و قلع و قمع ساخت و ساز‌های غیرمجاز در اراضی کشاورزی نیز اظهار داشت: میزان تخریب و قلع و قمع ساخت و ساز‌های غیرمجاز در دوره شهید سیدابراهیم رییسی نسبت به دوره‌های ماقبل افزایش ۸۷ درصدی داشته و به ۲۰۴ هزار و ۸۴۴ مورد رسیده است.

رییس سازمان امور اراضی کشور، میزان تخریب و قلع و قمع ساخت و ساز‌های غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا شهریور ۱۴۰۰ را ۱۰۹ هزار و ۲۹۶ مورد عنوان کرد.

وی روند تخریب و ساخت و ساز‌های غیرمجاز در اراضی کشاورزی را مخاطره‌ای برای امنیت غذایی کشور دانست و تصریح کرد: با ادامه تخریب و ساخت و ساز‌های غیرمجاز در اراضی مجبور به واردات انواع محصولات کشاورزی خواهیم شد.

افلاطونی افزود: سازمان امور اراضی کشور برای جلوگیری از این پدیده و تغییر کاربری غیرمجاز زمین‌های کشاورزی، اقداماتی همچون تثبیت مالکیت اراضی با رویکرد رفع تداخلات ارضی، سنددار کردن و یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی را در دستور کار قرار داده است.

وی با اشاره به رصد و پایش هوشمند اراضی کشاورزی در دولت سیزدهم برای نخستین بار در کشور گفت: ظرف حدود یک سال گذشته، رصد و پایش هوشمند زمین‌های کشاورزی در ۳۱ استان و اتصال به پنجره واحد مدیریت واحد زمین در ۳۲ استان کشور صورت گرفته است.

رییس سازمان امور اراضی کشور اذعان داشت: با راه‌اندازی سامانه تلفنی شبانه‌روزی ۱۳۱ گزارش‌های مردمی در مورد تغییر کاربری و زمین‌خواری را دریافت و با اعزام گشت‌های یگان حفاظت اراضی، با ساخت و ساز‌های غیرمجاز در اراضی کشاورزی مقابله می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار