کد خبر:۱۱۵۱۹۰
با حضور آيت الله تسخيري
اجلاس بينالمللي سيره و رسالت علما در هامبورگ برگزار شد
اجلاس بينالمللي سيره و رسالت علما عصر روز گذشته با حضور آيتالله تسخيري در مركز بزرگ اسلامي شهر هامبورگ آلمان برگزار شد.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، در اجلاس بينالمللي سيره و رسالت علما كه روز گذشته با حضور جمعي از علماء، انديشمندان و نخبگان كشورهاي اسلامي و ديگر كشورها برگزار شد، آيت الله تسخيري در خصوص خواستگاههاي تقريب، زيربناهاي آن در كتاب و سنت و سيره پيامبر اكرم (ص)، قواعد تقريبيون، نقش علما در تعميق فرهنگ تقريب و گسترش آن در بين تودهها خصوصاً در شرايط كنوني جهان اسلام به ايراد سخنراني پرداخت.
دبيركل مجمع عوامل خارجي، منافع شخصي برخي رهبران و حاكمان، تكفير، ترديد در منويات طرفهاي گفت و گو، مبالغه، يادآوري گذشته و بي احترامي به مقدسات را از جمله موانع تقريب مذاهب برشمرد و افزود: رهايي از هر گونه پيش داوري، توافق بر شيوه واحدي بر استنباط، تعيين دقيق مسئلهاي مورد گفت و گو و... از جمله راهكارهاي مقابله با دشمنان وحدت و تقريب است.
همچنين در اين مراسم آيت الله رمضاني، نماينده مقام معظم رهبري در آلمان، رمضان اوچار، رئيس ملي گروش در شمال آلمان، دكتر مارتين باويشكه از بنياد اخلاق جهاني برلين، دكتر شيخ عدنان ابراهيم، متفكر اسلامي و امام جماعت مسجد شوراي اسلامي وين از جمله سخنرانان اجلاس بودند كه به اهميت نقش علماء در بيداري تودههاي مسلمان و بازگشت به ارزشهاي ديني تاكيد داشتند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰