کد خبر:۱۱۵۲۴۷۵
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛

پایش محرومیت‌های مناطق مختلف کشور با رادار محرومیت‌زدایی

مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان از تولید محصولی با عنوان رادار محرومیت زدایی خبر داد که در پایش محرومیت‌ بخش‌های مختلف استان‌ها، شهرستان‌ها و روستاهای کشور کاربرد دارد.

شرکت دانش‌بنیان ژینو با شرکت در دومین نمایشگاه ملی آبادیران برای اولین‌بار از محصول رادار محرومیت‌‌زدایی رونمایی کرد.

محمد سعید قاسمی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان ژینو در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: ما به صورت کلی دو دسته فعالیت انجام می‌دهیم. دسته اول فعالیت‌ها در زمینه پردازش تصویر و خدمات مرتبط با حوزه تصویر است و دسته دوم نیز در حقیقت فعالیت‌هایی در حوزه خدمات است.

قاسمی با اشاره فعالیت این شرکت دانش بنیان در حوزه هوش مصنوعی ادامه داد:  در حوزه محرومیت‌زدایی کارهای بسیار خوبی توسط متخصصان شرکت دانش‌بنیان ما انجام شده است. یکی از خدمات ویژه‌ای که در نمایشگاه آبادایران عرضه کردیم ایجاد یک رادار محرومیت‌زدایی است. این سامانه، پایش محرومیت‌های بخش‌های مختلف استان‌ها، شهرستان‌ها و روستاهای کشور را انجام می‌دهد. گام بعدی، تخصیص هوشمند منابع از یک استخر منابع به صورت مالی و غیر مالی بر اساس اولویت‌بندی با کمک هوش‌مصنوعی به منطقه کمتر برخوردار است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به روند سلیقه ای توزیع بودجه گفت: : معمولاً روند توزیع اعتبارات چندان متمرکز نیست و تصمیمات فردی دخالت زیادی در روند توزیع بودجه دارد. با استفاده از رادار محرویمت زدایی می‌توانیم با تعریف اولویت‌ها برای هر منطقه و قرار دادن این اولویت‌ها در یک شبکه، پول یا امکانات را به منطقه‌ دارای اولویت اختصاص بدهیم. مهم‌ترین مزیت این محصول هوشمندی آن است چرا که از منابع محدود تخصیص بهینه خواهید داشت.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار