آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۲۹۴۷

گفتمان مردمی‌سازی، میراث ماندگار شهید رئیسی

معاون ستاد مردمی‌سازی ریاست جمهوری شهرستان داراب گفت: گفتمان کاندیدا‌های این دوره از انتخابات ریاست جمهوری از تحریم و مسائل مشابه، به مردمی‌سازی تبدیل شده که این موضوع میراث رئیس جمهور شهید بود.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمدحسن لطفی معاون ستاد مردمی‌سازی ریاست جمهوری در نشست جهاد تبیین جهت مشارکت در انتخابات که با حضور فعالان اجتماعی، سیاسی و فرهنگی شهرستان داراب برگزار شد گفت: گفتمان کاندیدا‌های این دوره از انتخابات ریاست جمهوری از تحریم و مسائل مشابه، به مردمی‌سازی تبدیل شده که این موضوع میراث شهید جمهور آیت الله رئیسی بود.

وی افزود: مهم‌ترین اصل انتخاباتی در شرایط فعلی مشارکت عمومی است و جهاد تبیین فعالان فرهنگی، اجتماعی و سیاسی باید همین اصل باشد.

لطفی اظهار کرد: رئیس جمهور شهید با ایجاد ساختارهای جدید مانند دستیار مردمی سازی دولت،شورای عالی جهاد و... تلاش کرد بستر را برای نقش‌آفرینی مردم در حکمرانی فراهم کند.

این مقام مسئول با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر نقش  مهم حلقه‌های میانی گفت: باید با توانمند کردن مردم به کمک حلقه‌های میانی، زمینه حضور هر چه بهتر آن‌ها در حل نظام مسائل کشور را فراهم گردد و ستاد مردمی‌سازی دولت نیز با برگزاری چنین نشست‌هایی با صاحبنظران، به دنبال فراهم کردن بستر حضور مردم را در حوزه‌های مختلف حکمرانی می باشد.

لطفی در مهمترین رسالت گروه‌های مردمی در این زمان را تبیین با هدف افزایش مشارکت و افزایش سطح آگاهی عمومی برای انتخاب اصلح می باشد.

وی به گفتمان شکل گرفته از سوی شهید جمهور اشاره کرد و افزود: گفتمان کاندیدا‌های این دوره از انتخابات ریاست جمهوری از تحریم و موارد نظیر این، به مردمی‌سازی تبدیل شده است که این موضوع میراث آیت الله رئیسی بود.

لطفی تصریح کرد: موفقیت ایشان بر اساس پیاده سازی دولت اسلامی است و در این مسیر، هرجا که به ضرر مردم بود حتی اگر تبعات داشت، برای رفع زیان و خسران پای کار بود.

وی یادآور شد: گفتمان عمومی ستاد مردمی‌سازی دولت، باید با بیانی نرم و توام با جذب همه اقشار عمومی باشد.

لطفی با بیان اینکه مشارکت حداکثری باید بر اساس گفتمان انقلاب باشد، افزود: جهت حضور در انتخابات، وظیفه جمع حاضر این است که قوه تشخیص مردم را در سطح شهرستان داراب بالا ببرند و به آن‌ها رشد فکری بدهند.

معاون ستاد مردمی‌سازی ریاست جمهوری اضافه کرد: ستاد مردمی سازی دولت با استفاده از شبکه دستیاران مردمی‌سازی استاندار و دستیاران مردمی‌سازی فرماندار در سطح استان‌ها و شهرستان‌ها مسائل مردمی سازی را هدایت می‌کند و اکنون دستیاران آن، باید جلوه‌های حضور مردم در عرصه‌های اجتماعی و انتخابات را هدایت کنند.

لطفی در پایان گفت: در این مسیر می‌توانید چه در شرایط انتخابات و در مراحل بعد، نیاز‌های شهرستان را احصا نموده و به دستیار ستاد مردمی‌سازی در داراب انتقال دهید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار