کد خبر:۱۱۵۷۲۷۷
گزارش//

جنگ غزه نشان داد ادعای آمریکا مبنی بر حمایت از حقوق بشر دروغی بیش نیست + فیلم

هشتمین کنفرانس بین‌المللی حقوق بشر آمریکایی با حضور شخصیت‌های برجسته و مطرح شدن موضوعات مهم و اساسی در زمینه حقوق بشر، به نقد سیاست‌های دوگانه آمریکا و نقض حقوق بشر توسط رژیم صهیونیستی پرداخت.
رئوف توکلی

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ هشتمین کنفرانس بین‌المللی حقوق بشر آمریکایی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی روز سه‌شنبه در دانشگاه تهران برگزار شد. این کنفرانس با پیام آیت‌الله نوری همدانی و سخنرانی‌های شخصیت‌های برجسته‌ای چون آیت‌الله محمدی عراقی، آیت‌الله محسن اراکی، محمد مقیمی، عسکر جلالیان، محسن پاک آیین، حمید نوری، کاظم دارابی و امین انصاری همراه بود.

آیت‌الله محمدی عراقی، رئیس دفتر مقام معظم رهبری در قم، ضمن انتقاد از سیستم انتخابات در آمریکا، انتخابات در ایران را به عنوان نمونه‌ای از دموکراسی واقعی معرفی کرد. او بیان داشت که در ایران مردم بین دو نفر صالح و اصلح انتخاب می‌کنند، در حالی که در آمریکا مردم مجبورند بین دو نفر فاسد انتخاب کنند.

آیت‌الله محسن اراکی، عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری، تمدن غرب را به نقد کشید و اظهار داشت که این تمدن جنبه‌های مختلف زندگی بشری را نابود کرده است. او تاکید کرد که مردم اروپا و غرب نیز از رنج‌های فلسطینیان درک می‌کنند و این رنج مشترک در تظاهرات حمایتی از فلسطینیان نمایان است.

محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران، بر اهمیت حقوق بشر و نقد سیاست‌های دوگانه آمریکا در این زمینه تاکید کرد. او اشاره کرد که آمریکا با ادعای حمایت از حقوق بشر، خود بزرگ‌ترین نقض‌کننده این حقوق است.

 

کد ویدیو

 

شهادت قربانیان نقض حقوق بشر

کاظم دارابی، یکی از قربانیان محاکمه ناعادلانه در آلمان، در این کنفرانس به بیان تجربیات خود پرداخت. او توضیح داد که چگونه بدون هیچ مدرک مستدلی و با توطئه معاندین و سلطنت‌طلبان، به حبس ابد محکوم شده است. دارابی از شرایط سخت زندان و عدم امکان ملاقات با دختر معلولش سخن گفت.

دارابی افزود: من زمان حادثه میکونوس و به قتل رسیدن چهار تن از سران حزب دموکرات کردستان، من از محل فاصله 450 کیلومتر فاصله داشتم و این موضوع توسط دستگاه اطلاعاتی آلمان ثابت شده بود.

وی ادامه داد: با توطئه معاندین و سلطنت طلبان و آوردن 175 شاهد دروغین؛ توانستند بدون هیچ مدرک مستدلی من را دستگیر کنند و 275 جلسه دادگاه برای من برگزار کردند و این موضوع در تاریخ آلمان تنها برای محاکمه معاونین هیلتر صورت گرفته بود.

دارابی تصریح کرد: آقای بنی صدر، رئیس جمهور اسبق ایران به عنوان شاهد علیه من در دادگاه حاضر شد و با شهادت دروغین او و معاندین، من به حبس ابد ستاره دار محکوم شدم

 

کد ویدیو

 

حمید نوری، شهروند ایرانی بازداشت شده غیرقانونی در سوئد، نیز از نقض حقوق بشر توسط مقامات سوئدی و شرایط سخت زندان خود صحبت کرد.

نقض حقوق بشر توسط رژیم صهیونیستی و حمایت آمریکا

عسکر جلالیان، معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری، به تفصیل از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه سخن گفت. او بیان داشت که رژیم صهیونیستی با حمایت کامل آمریکا، کنوانسیون‌های ژنو و قطعنامه‌های شورای امنیت را نقض کرده است. جلالیان تاکید کرد که ادعای آمریکا مبنی بر حمایت از حقوق بشر دروغی بیش نیست و اقدامات رژیم صهیونیستی نه دفاع مشروع بلکه نقض آشکار حقوق بین‌الملل است.

محسن پاک آیین، سفیر اسبق ایران در آذربایجان، به نقد لیبرال دموکراسی غربی پرداخت و اظهار داشت که این نظام با آزادی‌های نامحدود خود، همجنس‌گرایی و عقیم‌سازی را ترویج می‌دهد. او خواستار تحریم ورود تیم‌های ورزشی رژیم صهیونیستی به المپیک پاریس شد و این اقدام را ننگی برای دولت فرانسه دانست.

آیت‌الله محمدی عراقی با اشاره به مناظرات انتخاباتی بین بایدن و ترامپ، وضعیت انتخابات در آمریکا را مورد انتقاد قرار داد و اظهار داشت که فساد و رسوایی‌های مالی، سیاسی و اخلاقی در این کشور به حدی است که مردم مجبور به انتخاب بین دو فرد فاسد می‌شوند. او تاکید کرد که این وضعیت در کشوری که خود را پرچمدار دموکراسی دنیا می‌داند، غیرقابل قبول است.

 

هشتمین کنفرانس بین‌المللی حقوق بشر آمریکایی با حضور شخصیت‌های برجسته و مطرح شدن موضوعات مهم و اساسی در زمینه حقوق بشر، به نقد سیاست‌های دوگانه آمریکا و نقض حقوق بشر توسط رژیم صهیونیستی پرداخت. این کنفرانس بر اهمیت حمایت از حقوق بشر و افشای جنایات و نقض‌های صورت گرفته توسط آمریکا و متحدانش تاکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار