اجراي افزايش 10 درصدي ظرفيت دانشگاه هاي مادر در عمل با چالش مواجه مي شود
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در شيراز، دكتر كامران باقري لنكراني ظهر امروز در نشست مطبوعاتي در دانشگاه علوم پزشكي شيراز با بيان اين مطلب تصريح كرد: هيات دولت با اجراي اين طرح مخالف است و در واقع اين مصوبه در اجرا با مشكلات زيادي روبرو مي شود.
وي اضافه كرد: در هر صورت اين طرح براي تصويب به تاييد شوراي نگهبان نياز دارد.
وزير بهداشت با اشاره به 38 ماه فعاليت در اين وزارت به نقاط قوت و ضعف وزارتخانه اشاره كرد و افزود: از نكات قوت اين فطرت خام مي توان به كاهش سالانه يك درصدي تلفات در حوادث جاده اي كه سال گذشته به 9/16 درصد رسيده است اشاره كرد كه توسط سازمان هاي مربوطه جهاني از تلاش هاي وزارت بهداشت و نيروي انتظامي تقدير به عمل آمده است.
باقري لنكراني از پوشش 90 درصدي خدمات اين وزارت خبر داد و گفت: ما در پيشگيري گسترش اپيدمي در جهان جزو كشورهاي پيشرو بوده ايم.
وزير بهداشت همچنين به كمبود اعتبار در بعضي از فعاليت هاي توسعه اي اشاره كرد و افزود: واگرايي موجود در نظام سلامت هنوز مرتفع نشده است.
وي به اپيدمي HIV خصوصاً در معتادان تزريقي اشاره كرد و خاطرنشان ساخت: تا حد امكان با اين ويروس مقابله شده است و اين بيماري از شتاب رشد قبلي برخوردار نيست.
باقري لنكراني همين طور از رايزني با آيت الله شاهرودي خبر داد و گفت: قرار بر اين است تا چالش هاي بخش سلامت با همكاري قوه قضائيه مورد بررسي قرار گيرد.
وزير بهداشت ابراز داشت: يك سوم مقالات كشور در عرصه سلامت است كه در خصوص هدفمند كردن تحقيقات و محوري كردن نيازهاي كشور در زمينه تحقيقات در دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور صورت مي گيرد. /انتهاي پيام/