آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۹۴۲۹

اولین همایش ملی هوش مصنوعی در حوزه آموزش و یادگیری برگزار می‌شود

با هدف آشنایی با فناوری‌های نوظهور و کاربرد آن‌ها در آموزش و یادگیری، شناخت چالش‌ها و قابلیت و ایجاد محیط تعاملی و همکاری و نیز روش‌های سنجش و ارزشیابی مبتنی بر فناوری‌های نوظهور، اولین همایش ملی هوش مصنوعی در آموزش و یادگیری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناروی‌های شناختی در تهران برگزار می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با هدف آشنایی با فناوری‌های نوظهور و کاربرد آن‌ها در آموزش و یادگیری، شناخت چالش‌ها و قابلیت و ایجاد محیط تعاملی و همکاری و نیز روش‌های سنجش و ارزشیابی مبتنی بر فناوری‌های نوظهور، اولین همایش ملی هوش مصنوعی در آموزش و یادگیری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناروی‌های شناختی در تهران برگزار می‌شود.

دراین همایش هوش مصنوعی و علوم شناختی، آموزش پزشکی و مهندسی، تولید محتوا و طراحی آموزشی، توسعه و بهسازی منابع انسانی، سنجش و ارزشیابی آموزشی، هوش مصنوعی در آینده آموزش و ملاحظات اخلاقی و نیز هوش مصنوعی و مدارس مورد گفتگو و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

به باور متخصصان استفاده از هوش مصنوعی در حوزه آموزش و یادگیری به‌عنوان عنصری تحول‌آفرین نه‌تن‌ها به بهبود کیفیت و کارآیی فرآیند آموزشی کمک کرده است بلکه تازه‌ترین فناوری‌ها و راهکار‌های هوشمندانه را در اختیار افراد مختلف قرار داده است.


این تکنولوژی با تحلیل دقیق داده‌های آموزشی به ارتقا فرآیند ارزیابی دانشجویان و ارائه بازخورد فوری و مؤثر کمک می‌کند، همچنین استفاده از هوش مصنوعی در تولید محتوا و سیستم‌های آموزشی هوشمند، مسیری نوآورانه را برای ارتقا محتوا‌ها و تکنولوژی‌های آموزشی فراهم می‌کند.


کارشناسان معتقدند ترکیب هوش مصنوعی با آموزش سنتی و آنلاین باعث بهبود چشمگیر در کیفیت و کارآیی فرآیند آموزش و یادگیری می‌شود و نقش هوش مصنوعی در آموزش و یادگیری به عنوان یک ابزار قدرتمند و نوآورانه، به ارتقا، سیستم‌های آموزشی و افزایش بهره‌وری در فرآیند یادگیری افراد کمک کرده و مسیری روشن برای آینده پر از امکانات و پیشرفت‌های بیشتر نشان داده است.

این رویداد ملی توسط دانشگاه علامه طباطبائی با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و با همکاری و مشارکت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وزارت آموزش و پرورش، سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی و دانشگاه علم و صنعت هیجدم مهر ماه امسال در دانشکده روانشناسی و علوم تربینی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود.


محققان، متخصصان، اساتید، دانشجویان و علاقه مندان می‌توانند از طریق لینک https://aiedu.atu.ac.ir/ نسبت به کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این رویداد ملی اقدام نمایند.

برچسب ها:
هوش مصنوعی
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار