به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران گفت:این مجموعه جزو زیباترین مجموعههای فرهنگی هنری تاریخ کشورمان است.
وی با بیان اینکه تالار مرکزی یزد به لحاظ فن آوری رقیبی ندارد، افزود: استاندار و مجموعه استان خیلی حمایت کردند و انشاالله اینجا محلی برای تولیدات مفید فرهنگی برای استان و کشورمان باشد.
در این مراسم علاوه بر وزیر فرهنگ، سید محمود اسلامی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ، محمود سالاری معاون امور هنری وزارت فرهنگ، مهدی رمضانی چابک مدیر کل دفتر هماهنگی امور استانهای وزارت فرهنگ، حمید نیلی مدیرکل مرکز هنرهای نمایشی. مهران فاطمی استاندار یزد و اصحاب فرهنگ و هنر استان برگزار شد.
مجموعه تالار یزد که کلنگ احداث آن در سال ۱۳۸۷ به زمین خورده بود، پس از ۱۵ سال به همت دولت سیزدهم و در راستای نگاه ملی و راهبرد تکمیل پروژههای ناتمام به بهرهبرداری میرسد.
این مجموعه فرهنگی هنری از دو سالن ۶۰۹ و ۴۵۵ نفری تشکیل شده است؛ ظرفیت برگزاری نمایشهای روباز، نگارخانه، سالنهای تمرین نمایش، کارگاه ساخت دکور و کلاسهای آموزشی دیگر بخشهای ابر پروژه فرهنگی یزد را تشکیل میدهد.
مدرن بودن و تجهیزات به روز آن یکی دیگر از ویژگیهای این پروژه است.
تالار مرکزی و مجلل یزد که قرار بود با حضور شهید جمهور آیتالله رئیسی افتتاح شود، پس از شهادت ایشان و به دستور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، به نام «شهید آیتالله رئیسی» نامگذاری شد.