آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۸۶۹۳
در جریان اهدای جایزه ادبی شهید یحیی

شخصیت سنوار همچنان نمادی از آزادی باقی خواهد ماند

جایزه ادبی شهید یحیی سنوار توسط دکتر حمود بن خمیس النوفلی، دانشیار دانشگاه سلطان قابوس و با همکاری دبیرخانه جایزه جهانی ادبیات فلسطین برگزار شد
شخصیت سنوار همچنان نمادی از آزادی باقی خواهد ماند

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، عصر روز گذشته در یک محفل ادبی و سرشار از نشاط و امید در مسقط پایتخت عمان، مسابقه رمان‌نویسی درباره فرمانده شهید، یحیی سنوار به کار خود پایان داد. این مسابقه که توسط دکتر حمود بن خمیس النوفلی، دانشیار دانشگاه سلطان قابوس و با همکاری دبیرخانه جایزه جهانی ادبیات فلسطین برگزار شد، در فضایی سرشار از حماسه با حضور گروهی منتخب از چهره‌های ادبی، رسانه‌ای و همچنین تعدادی از نویسندگان و علاقه‌مندان به هنر رمان و جریان مقاومت برگزار شد. 


یحیی سنوار نماد آزادی است 


این مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط عبدالرحمن بن جمعه النوفلی آغاز شد و سپس دکتر حمود النوفلی که مسئول برگزاری این مسابقه بود، طی اظهاراتی تأکید کرد که این مسابقه صرفاً یک رویداد ادبی نیست، بلکه یک پروژه آگاهی‌بخشی است که با هدف جاودانه کردن یاد شهید سنوار در قلب نسل‌ها و برجسته‌کردن نقش فرماندهی او در مقاومت فلسطین انجام می‌شود. 


دکتر حمود النوفلی در ادامه توضیح داد که این مسابقه در نوامبر ۲۰۲۴ آغاز شد و بیش از ۳۰ شرکت‌کننده از چندین کشور عربی و اسلامی را به خود جذب کرد و ۱۳ رمان به مرحله نهایی راه یافتند تا برای کسب افتخارات برتر رقابت کنند و به زودی این آثار در جهان عرب و سایر کشورها توزیع خواهد شد. 


ایشان افزود: که هدف از این ابتکار عبارت است از «گسیل دادن جبهه مقاومت به ادبیات و رمان از طریق کلمات، به گونه‌ای که شخصیت سنوار همچنان نمادی از آزادی باقی بماند و داستان مبارزه او منبع الهام برای همه کسانی باشد که معتقدند آزادی فلسطین سرنوشتی اجتناب‌ناپذیر است». 


در ادامۀ این مراسم دکتر علی افضلی نماینده دبیرخانه جایزه جهانی ادبیات فلسطین با اشاره به شرایط بحرانی این روزهای مردم غزه و کمبود آب و مواد غذایی گفت: غزه گرسنه اما پایدار با کرامت مقاومت می‌کند جایی که سلاحی جز قلب و سپری جز ایمان ندارد. همه شرافت اکنون این است که در زمانه ظلم، صدای مظلوم باشیم و بیرقی برای عدل باشیم. 


اعلام نتایج و تقدیر از برگزیدگان جایزه  


در پایان، برترین آثار رسیده به دبیرخانه جایزه یحیی سنوار با حضور رئیس هیئت داوری جایزه جهانی ادبیات فلسطین اعلام شد. بدین ترتیب: 
رتبه اول دکتر امین الشامی از کشور یمن برنده لوح تقدیر و جایزه نقدی ۱۵۰۰ دلاری؛ 
رتبه دوم دکتر اسلام الاعسر از کشور مراکش برنده لوح تقدیر و جایزه 500 دلاری؛ 
رتبه سوم رایا بنت محمد بن علی الخفیریه از کشور عمان برنده لوح تقدیر و جایزه 500 دلاری؛ 
رتبه چهارم ثریا بنت حمد بن صالح آل سلمی از کشور عمان برنده لوح تقدیر و جایزه نقدی 500 دلاری؛ 
رتبه پنجم بلقیس بنت جمال الکثیری از کشور یمن برنده لوح تقدیر و جایزه نقدی 500 دلاری.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار