کد خبر:۱۱۶۱۵۳۳

آغاز پیش فروش بلیت اتوبوس‌های اربعین از امروز

بلیت اتوبوس‌های اربعین‌حسینی در سه مرز شملچه، باشماق و خسروی از امروز شنبه ۶ مرداد پیش‌فروش می‌شوند.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، داریوش باقر جوان مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با بیان این‌که از ظرفیت کل ناوگان موجود برای جابه‌جایی مسافران در بخش جاده‌ای در ایام اربعین‌حسینی استفاده خواهیم کرد، گفت: برای ایام اربعین‌حسینی از دستگاه‌های مختلف درخواست شده است تا ناوگان مورد نیاز را وارد شبکه جاده‌ای کشور کنند.

باقر جوان با اشاره به این‌که پیش فروش بلیت اتوبوس برای ایام اربعین از سه مرز شلمچه، چذابه و خسروی از امروز شنبه ۶ مرداد آغاز می‌شود، گفت: با توجه به افزایش میزان تقاضا برنامه‌ریزی برای پیش فروش بلیت اتوبوس مرز مهران هم در دستور کار است.

وی افزود: در صورتی که ظرفیت مقصدی تکمیل شد، زائران می‌توانند در لیست انتظار بلیت اتوبوس ثبت‌نام کنند تا براساس اولویت و تعداد سرویس فوق‌العاده‌ای که در آن مسیر مجددا راه‌اندازی می‌شود، بلیت مقصد خود را تهیه کنند.

باقر جوان با بیان این‌که برای جابه‌جایی زائران اربعین حسینی به ۹۰۰۰ دستگاه اتوبوس نیاز است، اظهار کرد: حدود ۱۴ هزار دستگاه ناوگان حمل‌ونقل عمومی بین‌شهری زیرنظر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای فعالیت می‌کنند که تنها ۶۵۰۰ دستگاه در وضعیت مطلوب قرار دارد که امکان پیمایش مسافت‌های بلند و متوسط را دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار