به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو کلانتری در آییم اختتامیه رقابت دانشجویی نوآوری اجتماعی دانشجویان را رونق بخش رویدادهای فناوری و نوآوری توصیف کرد و افزود: این از بدیهیات است که هر وزیر، معاون و مسولی که در وزارت علوم وارد میشود مساله تقویت فعالیتهای دانشجویی را باید در اولویت قرار دهند و به آنها پر بال داده شود.
وی به بیان اینکه تقویت فعالیت دانشجویی از سیاستهای ما در وزارت علوم بوده است، ادامه داد: بعد از شیوع کرونا بسیاری از گروههای دانشجویی از بین رفت و ما در پی احیا این گروهها بودیم.
کلانتری پیوند زدن مسائل دانشجویی با مسائل کشور را از دیگر اولویتهای این وزارت علوم نام برد و یادآور شد: تجربه به ما ثابت کرده است که هرجا که امور را به جوانان واگذار کردیم، برده ایم؛ از زمان جنگ تا دوران بازسازی و توسعه اقتصادی هر جا که زمینه را برای جوانان فراهم کردیم، دستاوردهای خوبی را داشته ایم.
معاون فرهنگی وزارت علوم گفت: این رویکرد در وزارت علوم بوده و در تفاهم نامههایی که منعقد کردیم به مساله پیوند زدن جوانان با مسائل جامعه مد نظر بوده است.
وی با تاکید بر ضرورت درگیر شدن جوانان در مسائل نوآوری کشور افزود: با مصوبه هیات دولت، مشکل دانشجویان برای ثبت شرکت و نظام وظیفه مرتفع شد و بر این اساس دانشجویان بدون سپری کردن نظام وظیفه میتوانند نسبت به ثبت شرکت اقدام کنند.
کلانتری با تاکید بر تقویت روحیه نوآوری و خلاقیت دانشجویان گفت: تقویت خلاقیت از دوران کودکی شروع میشود و ما نمیتوانیم معطل نظام آموزش و پرورش باشیم و باید اینمسیر در دانشگاهها دنبال شود. ما باید فرصت ابزار ایده و اندیشه به جوانان بدهیم و در این مسیر باید بپذیریم که بخش عمدهای از ایدهها پذیرفته نمیشود، ولی ما باید اینمسیر را پر رونقتر ادامه دهیم و مسیری هموار کنیم که هزینه شکست تیمها کاهش دهیم.