کد خبر:۱۱۶۲۱۲۸
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛

کشاورزی به کمک «پهپاد»+ فیلم

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق به تولید تجاری پهپاد‌های کشاورزی شده که بیش از ۴۰۰ فروند وارد بازار شده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در گذشته که به روش‌های سنتی سم‌پاشی مزارع انجام می‌گرفت، مشکلات فراوانی گریبان‌گیر کشاورزان بود. امروزه با استفاده از تکنولوژی و توان جوانان ایران روش‌های نوینی پا به زمین‌های کشاورزی گذاشته‌اند.

قاسم‌زاده فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی هوا و فضا دانشگاه صنعتی شریف و مدیرعامل مجموعه دانش بنیانی است که در حوزه رباتیک و هوش مصنوعی فعال در گفتگو با خبرگزاری دانشجو گفت با اشاره به پهپاد سم پاشی که حاصل کار این شرکت دانش بنیان است گفت: تا کنون بیش از ۴۰۰ فروند پهباد کشاورزی ساخته و به بازار عرضه شده است.

وی با اشاره به توانایی این پهپادهای دانش بنیانی ادامه داد: این پرنده‌ها قادر هستند سالانه ۵۰۰ هزار هکتار زمین را بذرپاشی، سم پاشی  و مه پاشی کنند.  

مدیرعامل شرکت دانش بنیان با ذکر مزیت‌های نمونه توسعه یافته این محصوا افزود: یکی از نمونه‌های توسعه یافته پهباد که توسط قشر دانشگاهی با استفاده از علم هوا و فضا توسعه یافته است باعث می‌شود وقتی در طول پرواز، انرژی باتری نیروی بالا برنده را تامین می‌کند، بدنه پهپاد نیز بخشی از این نیرو را تامین کرده و باعث می‌شود باتری مصرف زیادی نداشته باشد.  

وی در مقایسه این پهپاد کشاورزی با نمونه خارجی گفت: پهباد ۱۶ لیتری ساخت چین ۱۲ دقیقه مداومت پروازی دارند، اما نمونه ایرانی که ما ساختیم بیش از ۱۵ دقیقه مداومت پروازی را حفظ می‌کند همچنین بدنه و جنس بهپباد از از فیبر کربن و تکنولوژی کامپوزیت استفاده ساخته شده که وزن را به شدت کاهش داده است.  

به گفته این فناور جوان سیستم مدیریت توان باتری این پرنده توسط دانشمندان ایرانی انجام شده که باعث افزایش طول عمر باتری می‌شود.  

این شرکت دانش بنیان به طور مستقیم برای ۶۵ نفر و غیر مستقیم ۳۵ نفر اشتغال زایی کرده است که همه‌ی افراد فارغ التحصیلان دانشگاه‌های برتر کشورهستند.  

 

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار