کد خبر:۱۱۶۲۵۶۸
نماینده، ولی فقیه در خراسان شمالی:

ترور اسماعیل هنیه برگ ننگینی بر تاریخ جنایتکاران افزود

حجت‌الاسلام رضا نوری، نماینده، ولی فقیه در خراسان شمالی، در پیامی ترور دکتر اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی مقاومت اسلامی حماس را محکوم کرد و تاکید کرد که این اقدام ددمنشانه، اراده ملت فلسطین و جبهه مقاومت را در ادامه مبارزه راسخ‌تر خواهد کرد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، نماینده ولی فقیه در خراسان‌شمالی در پیامی ترور ناجوانمردانه و شهادت اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی مقاومت اسلامی حماس را محکوم کرد.

متن پیام حجت‌الاسلام رضا نوری، نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی به این شرح است:

وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ

جهان اسلام دیگر بار در سوگ یکی‌ از سرداران‌ مبارز اسلام‌ و قرآن‌ به‌ ماتم‌ نشست‌.

ترور ناجوانمردانه‌ آقای دکتر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی مقاومت اسلامی حماس برگ‌ ننگین دیگری‌ را بر تاریخ‌ مملوّ از ظلم‌ و تزویر جنایتکاران افزود و این‌ عمل‌ ددمنشانه‌ ثابت‌ کرد ملت‌ فلسطین‌ برای‌ نیل‌ به‌ اهداف‌ مقدس‌ خود راهی‌ جز اتکال‌ به‌ خداوند متعال‌ و مقاومت‌ و مبارزه‌ با دشمنان ندارند.

مسلماً خون‌ مطهر این‌ مجاهد خستگی ناپذیر و سایر شهدای‌ والا مقام‌ و مظلوم‌ فلسطینی‌، اراده‌ مردم‌ قهرمان‌ و رزمندگان دلیر فلسطین و جبهه مقاومت را در ادامه‌ مبارزه‌ راسخ‌تر خواهد کرد.

اینجانب شهادت این مجاهد برجسته را به مقام معظم رهبری(مدظله)، جبهه مقاومت، آحاد امت‌ اسلامی‌، خانواده معظم این شهید سعید و خصوصاً فلسطینیان‌ شهادت‌ طلب‌ و حماس قهرمان تبریک‌ و تسلیت‌ عرض‌ می‌ کنیم.
و سیعلم‌ الذین‌ ظلموا ایّ منقلب‌ ینقلبون‌

رضا نوری
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار