به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو رشد و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افتتاح شد.
این مرکز شامل ۱۲ شرکت فناور و دانش بنیان حوزه سلامت با اعتباری بالغ بر ۹۰ میلیارد ریال است.
سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در آئین افتتاح این مرکز با اشاره به اینکه فناوری حاصل سرمایهگذاری بخش خصوصی در زیست بوم است، اظهار کرد: استارتاپها و واحدهای فناور باید به سمت مکانسیمهای جدید تأمین مالی سوق داده شوند که این مکانیسم متفاوت از دریافت تسهیلات است.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور بیان کرد: در استان نوپای خراسان شمالی نیز باید برای توسعه استارتاپها و شرکتهای دانش بنیان، زیرساختهای تأمین مالی را فراهم آوریم.
وی با اشاره به بازدید خود از شرکتهای فناور و دانشبنیان مستقر در مراکز رشد و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، گفت: برای توسعه این شرکتها، برخی پیگیریها باید داخل استانی انجام شود و در نهاد ریاست جمهوری و معاونت علمی و فناوری نیز ما حمایتهای لازم را خواهیم داشت.
سید جواد پورنقی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در حاشیه این بازدید گفت: ایجاد و راه اندازی مراکز رشد و نوآوری دانشگاه که امروز شاهد آن بودیم، قدم نخست در تولید و توسعه محصولات فناورانه حوزه سلامت است که امیدواریم با حمایتهای انجام گرفته، در آینده شاهد رونق اقتصاد دانش بنیان در حیطههای مختلف سلامت در قالب فعالیت این مراکز باشیم.
وی با بیان اینکه برنامه جامعی در راستای خودکفایی در ایجاد فناوریهای نوین حوزه علوم پزشکی در استان آغاز شده است، افزود: در این راستا فضای مناسبی به مرکز تولید محصولات ژن درمانی و سلول درمانی (اتاق تمیز) اختصاص یافته که قول مساعدت مالی برای تکمیل و تجهیز این مرکز از سوی معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری داده شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تصریح کرد: با فعالیت این مرکز، زمینههای لازم برای جهش علمی محققان و صدور محصولات به کشور ترکمنستان با توجه به ظرفیت بالای این کشور در جذب توریسم سلامت فراهم میشود.