کد خبر:۱۱۶۴۹۰۵
نامه دانشجو معلمان خراسان‌شمالی به مجلس؛

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش برای مسائل برنامه جدی داشته باشد/ استان با کمبود فضای آموزشی مواجه است

دانشجو معلمان خراسان‌شمالی به منظور نقش‌آفرینی در حوزه مدیریت آموزشی کشور و همچنین بیان نظرات خود در خصوص انتخاب وزیر جدید آموزش‌و‌پرورش، نامه‌ای را به نمایندگان مجلس ارسال کردند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو،دانشجو معلمان خراسان شمالی در خصوص انتخاب وزیر آموزش و پرورش دولت چهاردهم نامه‌ای را به نمایندگان مجلس ارسال کردند.

متن نامه به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم نمایندگان محترم مردم خراسان‌شمالی در مجلس شورای اسلامی! انتخاب وزرای انقلابی و متعهد به خدمت به مردم و افراد دلسوز برای کشور، رسالتی است عظیم که شما عزیزان نقشی مهم در انجام آن ایفا می‌کنید.

بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری، همکاری و وفاق بین مجلس و دولت و همچنین انتخاب و تایید وزرایی صالح، کارآمد، با افق روشن و انقلابی از اصلی‌ترین مسائل کشور است. دانشجو معلمان، پیگیری رهنمود‌های معظم‌له و توجه به تصمیم‌گیری‌های مسئولان در حوزه آموزشی و تربیتی کشور را از مهم‌ترین رسالت‌های خویش می‌دانند و در این مسیر نقش‌آفرینی لازم را خواهند داشت. اکنون که به زمان انتخاب کابینه دولت جدید و نیز وزیر آموزش‌و‌پرورش نزدیک شده‌ایم، دانشجومعلمان خراسان‌شمالی از شما نمایندگان مردم برای نقش‌آفرینی در این مهم مسائلی را مطالبه دارند

۱. همانگونه که مقام معظم رهبری بار‌ها بدان اشاره کرده‌اند آموزش‌و‌پرورش از اهمیت و جدیت فراوانی نسبت به سایر نهاد‌ها برخوردارست و اهتمام به آن از جانب مسئولان، امری است ضروری و واجب؛ لذا از شما خواهشمندیم برای تصمیم‌گیری در خصوص وزیر آموزش‌و‌پرورش همت و تلاشی مضاعف به کار ببندید.

۲. داشتن تخصص کافی، آشنایی با نظام مسائل آموزش‌و‌پرورش، اهتمام جدی به امر تحول در ساختار تربیتی کشور، تجربه مدیریتی کارآمد و دلسوزی برای نظام، مردم، معلمان و دانش‌آموزان از مهم‌ترین شاخص‌های مدنظر دانشجومعلمان برای انتخاب وزیر آینده است.

۳. مسئله کمبود معلم، ناکارآمدی بسیاری از دروس و محتوای آموزشی در مدارس، کمبود میزان فضا‌های آموزشی، ضعف جدی در سیستم مهارت‌آموزی دانشگاه فرهنگیان، دست و پنجه نرم کردن معلمان با مشکل معیشتی، عدم انطباق محتوا‌های آموزشی با نیاز‌های روز جامعه، بی عدالتی آموزشی در نقاط مختلف کشور و وجود تفاوت فاحش بین امکانات و تجهیزات آموزشی در استان‌های محروم نسبت به مناطق مرکزی از اصلی‌ترین معضلاتی است که منتخب وزارت آموزش‌و‌پرورش بایستی برای رفع و حل آن برنامه جدی داشته باشد.

۴. اما مسائل آموزش‌و‌پرورش در خراسان‌شمالی نیز جای فراوانی برای بحث و صحبت دارد. از کمبود جدی فضای آموزشی و فراونی مدارس دو شیفت گرفته تا مسئله کلاس‌های چندپایه، نبود امکانات کافی در برخی مناطق دورافتاده و همچنین دخالت برخی از نمایندگان سابق در انتصاب مدیران آموزشی از موضوعاتی است که نیازمند اهتمام جدی شما نمایندگان است.

خواست دانشجویان دانشگاه فرهنگیان خراسان‌شمالی از شما، نهایت دقت و توجه و دوری از هرگونه تعصب و نگاه جناحی برای انتخاب وزیر جدید و همچنین نظارت مغتنم و به‌جا بر وزیر و مدیران دستگاه تعلیم و تربیت است. بدیهی است توجه به نظر معلمان و دانشجومعلمان استان برای اقدامات شما نمایندگان در حوزه آموزش‌و‌پرورش امری است لازم، مفید و مبتنی بر بنیان‌های فکری انقلاب اسلامی ایران، که ان‌شاءالله در آینده شاهد تحقق آن باشیم.

دانشجومعلمان خراسان‌شمالی کما فی‌السابق نقش مهم خود در نظارت و تاثیرگذاری بر وزیر آموزش‌و‌پرورش و مدیران آموزشی و تصمیم‌سازی در این حوزه را به جد دنبال خواهند نمود و در این زمینه نمایندگان مجلس به‌عنوان منتخبین مردم بایستی نقش مهم خود را در جهت رساندن صدای آحاد جامعه به مسئولان داشته باشند.

با آرزوی خرسندی، حسن عاقبت و توفیق خدمت به مردم برای شما بزرگواران. جمعی از دانشجومعلمان خراسان‌شمالی این اقدام دانشجومعلمان می‌تواند دریچه‌ای برای ورود ایشان به عرصه مطالبه‌گری و نقش‌آفرینی در حوزه مدیریت آموزشی کشور باشد.

دانشجویان دانشگاه فرهنگیان خراسان‌شمالی پیش از این نیز با برنامه‌های متنوع و اقدامات مختلف، نقش بی‌بدیلی در زمینه خدمت‌رسانی به مناطق محروم در اردو‌های جهادی داشته‌اند.

اکنون باید دید نمایندگان خراسان‌شمالی در مجلس شورای اسلامی تا چه اندازه به مطالبه و درخواست معلمان آینده اهتمام می‌ورزند و آن را گرامی می‌دارند

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار