به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، زهرا طاولی، با اشاره به فرارسیدن هفته جهانی ترویج تغذیه با شیر مادر، گفت: مادران برای داشتن نوزاد سالم، شیردهی به فرزندشان را تا ۶ ماهگی جدی بگیرند.
وی افزود: بدون شک شیردهی مادر به نوزاد در بهداشت روانی مادر مؤثر است، زیرا برخی از مادران پس از زایمان به دلیل اختلالات هورمونی درگیر افسردگی پس از زایمان میشوند و در حین شیردهی ارتباط عاطفی بسیار قوی بین مادر و نوزاد برقرار میشود.
طاولی افزود: مادران برای اینکه بتوانند در دوران شیردهی، از کیفیت شیر خوبی برخوردار باشند و دچار کمبود ویتامینها از جمله کلسیم نشوند، مولتی ویتامینهای قبل و حین بارداری را در زمان شیردهی نیز ادامه دهند.
رئیس اداره سلامت مادران وزارت بهداشت به نقش سازمانهای مردم نهاد و سمنها در ترویج تغذیه با شیر مادر اشاره و تاکید کرد: سازمانهای مردم نهاد در فرهنگسازی بسیار مؤثر هستند، چراکه ارتباط تنگاتنگی با خانوار و مادران دارند و میتوانند با آموزشها و حمایتهای لازم، تغذیه با شیر مادر را آموزش و ترویج دهند.
وی ادامه داد: سازمانهای مردم نهاد میتوانند در اصلاح این باور غلط که شیردهی مادر به نوزاد سبب تغییر و برهم خوردن تناسب ظاهری آنها میشود، تأثیرگذار باشند و فواید تغذیه نوزاد با شیرمادر را ترویج داده و فرهنگ و باور صحیح را جایگزین کنند.