دستورالعمل تشدید نظارت بر عوامل محیطی مراسم اربعین به دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ شد

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر حسین فرشیدی در این ابلاغیه با اشاره به نزدیک شدن ایام ماه صفر و برگزاری مراسم راهپیمایی و پیاده روی بزرگ اربعین سالار شهیدان و خیل عاشقان و زائرین حسینی که در این ایام از نقاط مختلف کشور و کشورهای اسلامی همسایه به سمت مرزهای خروجی در استانهای غرب و جنوب غربی حرکت میکنند تا به عتبات عالیات مشرف میشوند، ضمن یادآوری کنترل عوامل محیطی (آب آشامیدنی، مواد غذایی، وضعیت دفع فاضلاب و پسماند، هوا و حشرات و ناقلین بیماری) به منظور حفظ و ارتقای سلامت زائران، تاکید کرده است: نظارت بر رعایت موازین بهداشت فردی و محیطی در موکبها و ایستگاههای صلواتی و محلهای اسکان زائران به ویژه نظارت بر ایمنی آب آشامیدنی و تهیه و توزیع مواد غذایی و نذورات در مراسم، برای پیشگیری از بروز بیماریهای مرتبط با آب و غذا از اهمیت ویژهای برخوردار است.
معاون بهداشت وزارت بهداشت همچنین توصیههای بهداشتی و آموزشی نیز برای زائران، موکب داران و مدیران کاروانهای زیارتی در قالب یک مجموعه آموزشی ارائه کرده است.
محتوای آموزشی زائران، موکب داران و مدیران کاروانهای زیارتی در مراسم معنوی اربعین سال ۱۴۰۳ در فایل زیر قابل مشاهده است.