منابع رژیم صهیونیستی از پرواز هواپیماهای بدون سرنشین حزب الله بر فراز منطقه الجلیل غربی در شمال فلسطین اشغالی و حمله موشکی جدید مقاومت اسلامی لبنان به مواضع صهیونیستها خبر دادند.

گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو؛ جنبش حزب الله لبنان لحظاتی پیش حمله گسترده پهپادی را علیه مواضع رژیم صهیونیستی در عکا، حیفا، نهاریا و شهرک صهیونیست نشین شلومی صورت داده است. متن بیانیه حزب الله بدین شرح است:
در حمایت از مردم فلسطین مقاوم در نوار غزه و پشتیبانی از مقاومت شجاعانه و شریف آنها، و در پاسخ به عملیات حمله و تروری که توسط دشمن اسرائیلی در شهرک عبا صورت گرفت، مجاهدین مقاومت اسلامی روز سهشنبه 6 اوت 2024 حملهای هوایی با استفاده از یک گروه پهپادهای انتحاری انجام دادند. این حمله مقر فرماندهی تیپ گولانی و مقر واحد ایگوز 621 را در پادگان "شراغا" در شمال عکا هدف قرار داد.
پهپادهای انتحاری با دقت بالا اهداف خود را مورد اصابت قرار دادند و خسارات قابل توجهی وارد کردند. این حمله پاسخی به اقدامات خشونتآمیز اخیر اسرائیل و نشانهای از تداوم مقاومت مردم فلسطین در برابر اشغالگری و ظلم است.
مقاومت اسلامی با انجام این حمله، بار دیگر تعهد خود را به دفاع از حقوق و عزت مردم فلسطین به نمایش گذاشت و نشان داد که هرگونه تجاوز و تعدی بیپاسخ نخواهد ماند.