کد خبر:۱۱۶۴۳۰۰
امام جمعه کرمان:

گاهی یک خبر یک دولت را پشت یک جریان بسیج می‌کند/ مشکلات خبرنگاران را پیگیری می‌کنم

حجت الاسلام علیدادی سلیمانی با اشاره به رسالت بزرگ خبرنگاران و نقش آنان در جامعه گفت: گاهی یک خبر یک دولت را پشت یک جریان بسیج می‌کند برای پیگیری و حل موضوعات.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو حجت الاسلام حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمان در نشست صمیمانه با جمعی از خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان کرمان با اشاره به رسالت بزرگ و خطیر خبرنگاران و نقش مهم آنان در جامعه گفت: گاهی یک خبر یک دولت را پشت یک جریان بسیج می‌کند برای پیگیری و حل موضوعات و یک دولت با تمام توانمندی هایش پشت آن جریان قرار می‌گیرد.

وی با گرامیداشت یاد شهید محمود صارمی و ده‌ها شهید خبرنگار کشورمان و نیز ۱۶۰ خبرنگار شهید در غزه افزود: جایگاه خبرنگاری یک جایگاه بسیار مهم و ارزشمند است و نقش رسانه‌ها قابل توجه و نقش اول است.

او بیان داشت: خبرنگاری یک جریان دو طرفه است، زیرا هم یک تبیین کننده قوی است و هم منتقل کننده مشکلات و موانع مردم است برای مسئولین ذیربط برای تصمیم گیری و حل مسائل.

امام جمعه کرمان تاکید کرد: دشمن رقیب جدی رسانه‌های کشور است و نمی‌خواهد تبیین شما‌ها به نتیجه برسد و نمی‌خواهد خبر حقیقی و واقعیت‌ها جایگاه اصلی خودش را در جامعه پیدا کند.

وی با بیان اینکه هر چه جلوتر می‌رویم ابزار‌های رسانه‌ای مدرن‌تر می‌شود و انعکاس یک خبر در گوشه‌ای از دنیا، کل جهان را تاثیر خود قرار می‌دهد گفت: در عصر حاضر نقش و تاثیر رسانه‌ها در تنویر افکار عمومی بسیار موثر هستند.

امام جمعه کرمان در پاسخ به بیان برخی از مشکلات اصحاب رسانه استان کرمان نظیر بایکوت کردن برخی رسانه‌ها و خبرنگاران مطالبه گر از سوی معدودی از  ادارات، عدم پاسخگویی سریع و به هنگام مدیران پیرامون پیگیری خبری مشکلات مردم ، ضعف اطلاع رسانی بعضی از ادارات دولتی در برگزاری نشست‌های خبری به منظور بیان خدمات دولت ، عدم وجود روحیه پذیرش مطالبه گری خبرنگاران از سوی تعدادی از مسئولان و پاسخگویی ضعیف نسبت به پیگیری برخی مشکلات مردم و جامعه اظهار داشت: در جهت حل و رفع مشکلات مطرح شده اصحاب رسانه کمک خواهم کرد و موارد را از طریق مراجع ذیربط پیگیری خواهم نمود.

حجت الاسلام علیدادی سلیمانی در پایان با حمایت از جامعه رسانه ای کرمان گفت: از رسانه‌ها و خبرنگاران حمایت خواهم کرد.

شایان ذکر است در این نشست صمیمی تعدادی از اصحاب رسانه‌های استان اعم از خبرگزاری ها، مطبوعات و پایگاه‌های خبری به بیان نظرات، دیدگاه‌ها و مشکلات صنفی خود پرداختند.

لازم به توضیح است در حال حاضر بیش از ۴۰۰ رسانه مجوز دار در استان کرمان به عنوان بزرگترین استان کشور فعالیت دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار