آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۵۶۶۳
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش:

پرونده اعتراضات رتبه‌بندی بسته شد/ ریالی به نیروی‌های خرید خدمات آموزشی بدهکار نیستیم+فیلم

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: از اسفندماه ۱۴۰۱ حق التدریس را بدهکار بودیم و اکنون نه تنها هیچ بدهی نداریم، بلکه نظم مالی در این حوزه چنان شکل گرفته که حق التدریس هر ماه را در پایان همان ماه پرداخت کرده‌ایم.

پرونده اعتراضات رتبه‌بندی بسته شد/ ریالی به نیروی‌های خرید خدمات آموزشی بدهکار نیستیمبه گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی فرهادی در نشستی خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه در دستگاهی که تمام ثروت‌اش نیروی انسانی است و ۹۸ درصد اعتبارات هم صرف حقوق و مزایا می‌شود، نظم مالی به ویژه در حوزه پرسنلی می‌تواند پیشران بقیه امور باشد.

وی همچنین درباره نحوه تغییرات رویکرد مالی در یکسال گذشته آموزش و پرورش اظهار کرد: از اسفندماه ۱۴۰۱ حق التدریس را بدهکار بودیم و اکنون نه تنها هیچ بدهی نداریم، بلکه نظم مالی در این حوزه چنان شکل گرفته طوری که حق التدریس هر ماه را در پایان همان ماه پرداخت کردیم.

فرهادی بیان کرد: هزار معلم شاغل به رتبه خود معترض بودند و خواستار تجدید نظر بودند بیش از ۳۸۰ هزار نفر از معلمان معترض طبق قانون افزایش رتبه پیدا کردند.


وی افزود: شهریورماه سال گذشته در خصوص نیرو‌های خرید خدمات در آموزش و پرورش تعهد داده بودند که از به کار گیری آنها خودداری شود که در ازای آن مجوز استخدامی دریافت کردیم.

 

کد ویدیو




فرهادی تصریح کرد: اکنون نه تنها یک ریال به نیروی‌های خرید خدمات به استان‌ها بدهکار نیستیم، بلکه برای نظم بخشی به وضعیت آنها نیز اقدام کردیم، به طوریکه به دستور سرپرست وقت ریاست جمهوری، دکتر محمد مخبر، کلیه نیرو‌های خرید خدمات استان سیستان و بلوچستان مقرر شد که به صورت قرارداد کار معین در سال تحصیلی آینده به کار گرفته شوند.

 

وی گفت: در بحث نیروی انسانی الان نسبت به سال گذشته شرایط بسیار بهبود پیدا کرده است با فرض قرارداد کار معین شدن همه نیروهای خرید خدمات و استمرار خدمت حدود 50 درصدی کسانی که حائز بازنشستگی هستند، یک مهر آرامی را آغاز خواهیم کرد در خیلی از استان‌ها بیش از 50 درصد بازنشستگان تقاضای استمرار خدمت داشتند

 

کد ویدیو
 
 
 
بیشترین تقاضای خروج از شهرستان‌های استان تهران است/ ۵۱۲۴ معلم تقاضای خروج از این استان را داشتند

سخنگوی آموزش و پرورش گفت: بیشترین تقاضای ورود با حدود ۶۳۲۱ معلم مربوط به شهر تهران است کمترین تقاضای خروج مربوط به استان ایلام است و تنها ۲۴۲ معلم تقاضا کردند که از این استان خارج بشوند کمترین تقاضای ورود به استان سیستان و بلوچستان است. ۲۰۰۰ نفر از این استان تقاضای خروج دارند و تنها ۱۳۵ معلم تقاضا دارند که به این استان ورود کنند. برای پذیرش تقاضای نقل و انتقال معلمان، محدودیت داریم.
 
وی افزود: ۱۲۸ هزار و ۸۵۶ نفر مجوز استخدامی برای سال ۱۴۰۳ دریافت کردیم که از این تعداد ۲۸ هزار نفر آموزگاری، ۱۹۱۷۴ نفر گروه کیفیت بخشی، ۲۴۸۶۹ نفر دبیری و هنرآموزی، ۳۲ هزار نفر دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، ۷۰۰ نفر استخدام نخبگان، حدود ۸۰۰ نفر سرایدار و خدمتگذار و ۸۰۰ نفر حافظ قرآن هستند که در آموزش و پرورش استخدام خواهند شد.
 
کد ویدیو
 
فرهادی گفت: دوست داریم امکان تحصیل و افزایش سطح دانش اتباع را فراهم کنیم که هم به نفع افغانستان و هم به نفع کشور خودمان است. رویکرد این است که از این عزیزان دستگیری شود.

وی همچنین بیان کرد: بخشنامه مربوط به دانش آموزان اتباع اخیرا توسط مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور ما تدوین شده و کار‌ها در حال انجام است تا ثبت نام آنها انجام شود. ما دوست داریم این عزیزان در یک بستری قانونی شناسایی شده و به آنها کد داده شود تا خود آنها و خانواده آنها احراز هویت بشوند. به دنبال آن هستیم تا توزیع متوازن برای اتباع انجام شود. مشکل اینجاست که امروزه اتباع در نقاط خاص متمرکز هستند برای همین دنبال توزیع متوازن آنها هستیم.
 
کد ویدیو
برچسب ها:
معلم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار