به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فراخوان مشترک این بنیاد علمی و بنیاد تحقیقات آلمان همواره باز خواهد بود و حداکثر حمایت برای هر طرح پژوهشی مشترک برای پژوهشگر ایرانی مبلغ سه میلیارد تومان برای مدت حداکثر سه سال در نظر گرفته شده است.
توضیحات فراخوان
پیشنهاده مشترک نگارش شده در قالب فرم پروپوزال این فراخوان، ابتدا توسط همکار آلمانی به DFG ارسال و تأیید دریافت آن از سوی DFG به بنیاد ملی علم اعلام میشود. در این مرحله به پژوهشگران ایرانی از سوی بنیاد اطلاع داده خواهد شد و آنها باید فرم پروپوزال انگلیسی مشترک را در سامانه کایپر بنیاد ملی علم ایران ثبت کنند.
علاوه بر بارگذاری فرم پروپوزال انگلیسی مشترک، رزومه مجری داخلی و خارجی و حکم هیاتعلمی بهروز متقاضی هم باید بارگذاری شود و فرم آنلاین فارسی نیز بهصورت مرحلهای در سامانه تکمیل شود. در نهایت پس از انجام فرایند داوری در دو سازمان فوق، نتیجه به پژوهشگر اعلام میشود.
حوزههای اولویتدار
در تمام زمینههای علمی متقاضیان میتوانند پروپوزال تهیه و ارسال کنند.
واجدین شرایط
مجری اصلی ایرانی باید عضو هیاتعلمی فعال تماموقت یکی از دانشگاهها یا مؤسسههای پژوهشی ایران باشد.
سقف مبلغ حمایت
حداکثر حمایت برای هر طرح پژوهشی مشترک برای پژوهشگر ایرانی مبلغ سه میلیارد تومان برای مدت حداکثر سه سال در نظر گرفته شده است. حمایت از تیم آلمانی به عهده DFG خواهد بود.
شیوه ثبتنام و ارسال درخواست
پژوهشگران جهت ثبتنام میتوانند به سامانه کایپر مراجعه و از طریق بخش متقاضیان/ پژوهشگران اقدام به ارسال پیشنهاده کنند. درصورتیکه در این سامانه پژوهشگر پروفایل مشخصات فردی نداشته باشد، ابتدا ثبتنام کرده و سپس بهوسیله نام کاربری (Email) و رمز عبور اعطاء شده وارد سامانه شود. متقاضی پس از ورود در بخش ارسال طرح جدید میتواند از کارتابل فراخوان DFG اقدام به ارسال پروپوزال طرح کند.
مسئول پاسخگویی
متقاضیان در صورت هرگونه سؤال میتوانند با ایمیل moradhaseli.s@insf.org مکاتبه کرده و یا با شماره تلفن ۰۲۱۸۲۱۶۱۱۲۰ تماس بگیرند.
اطلاعات تماس بنیاد تحقیقات آلمان (صرفاً جهت پاسخگویی به پژوهشگران آلمانی) نیز به شرح زیر اعلام شده است:
Dorothea Fendel
Internationale Zusammenarbeit
Deutsche Forschungsgemeinschaft (DFG)
Kennedyallee ۴۰،
۵۳۱۷۵ Bonn
Tel. +۴۹ (۲۲۸) ۸۸۵-۲۲۲۶
Fax +۴۹ (۲۲۸) ۸۸۵-۷۱۳۳۰۶
dorothea.fendel@dfg.de