آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۷۶۹۲

ارتباط خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی با گسترش بیماری خشکیدگی خوشه‌های خرما در کرمان

رئیس جهاد کشاورزی شمال استان کرمان اعلام کرد: خاموشی موتورپمپ‌های آب کشاورزی به گسترش خشکیدگی خوشه‌های خرما دامن می‌زند.

به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو ، علی باقری رئیس جهاد کشاورزی شمال استان کرمان در مصاحبه‌ای با اشاره به تاثیر گرما بر عارضه خشکیدگی خوشه‌های خرما گفت: یکسری کار‌ها از قبیل قطعی موتورپمپ‌ها به گسترش این وضعیت دامن می‌زند.

او در زمینه خشکیدگی خوشه‌های خرما اظهار کرد: این مساله از سنوات قبل وجود داشته و طرح‌هایی هم اجرا شده است. یکی از دلایل اصلی بروز این عارضه تغییرات اقلیمی رخ داده در کشور و استان کرمان است که در اثر آن متاسفانه دما از حد نرمال بالاتر رفته است.

وی گفت: در حال پی گیری هستیم که با طرح‌هایی خسارت‌ها را کاهش دهیم.

او در ادامه افزود: یکی از آفات بسیار بد که سال گذشته با آن مواجه شدیم، «کرم برگخوار پاییزه» بود که در شهرستان ارزوئیه به عنوان قطب تولید گندم استان، درصد قابل توجهی از محصول را نابود کرد.

وی اظهار کرد: جهاد کشاورزی با همکاری ستاد پدافند غیرعامل استندار کرمان و اختصاص اعتبار ویژه از سوی استانداری به مقابله با این آفت پرداخت که در نتیجه آن موفق شدیم امسال گندم را برداشت کردیم.

رئیس جهاد کشاورزی شما استان کرمان گفت: خوشبختانه با استفاده از سم پاشی و بهره گیری از روش‌های بیولوژیک موفق به کنترل این آفت و کاهش خسارت شده ایم.

وی بیان کرد: رصد‌های لازم برای کنترل آفت کرم برگخوار در حال انجام است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار