
کد خبر:۱۱۶۸۵۵۶
سرهنگ افشاری خبر داد
توقیف کامیونت با ۲۰ میلیارد کالای قاچاق
رئیس پلیس امنیت اقتصادی از توقیف یک دستگاه خودروی کامیونت حامل انواع کالاهای خارجی قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد ریال در عملیات ماموران این پلیس خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ کارآگاه مهدی افشاری بیان داشت: مأموران گشت انتظامی پلیس امنیت اقتصادی تهران در راستای اجرای طرح تشدید مقابله با قاچاق کالا و ارز حین کنترل خودروهای عبوری در محدوده "بازار " تهران به یک دستگاه کامیونت مشکوک و برای بررسی بیشتر آن را متوقف کردند.
وی افزود: مأموران پس از هماهنگی با مرجع قضائی به بازرسی از این خودرو پرداخته که در این عملیات ۴۰۸ جفت کتونی خارجی که فاقد هرگونه مدارک معتبر گمرکی و قانونی بوده و به صورت قاچاق تهیه شده بودند کشف کردند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش کالای قاچاق مکشوفه را ۲۰ میلیارد ریال برآورد کردند اظهار داشت: در این رابطه راننده خودرو دستگیر و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی تحویل شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.