به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فرید شاهمرادی، مدیر فناوریهای نوین و دانش بنیان گروه توسعه ملی از فراخوان سرمایه گذاری و هم آفرینی شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی خبر داد و گفت: هلدینگ سرمایه گذاری گروه توسعه ملی با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم و همچنین بازیگران اصلی زیست بوم نوآوری و فناوری در نظر دارد در راستای ارج نهادن به گسترش و توسعه اقتصاد دانش بنیان و خلاق، در حوزه سرمایه گذاری در طرحهای دانش بنیان، خلاق و فناور مشارکت کند. از این رو، تمامی شرکتهای خلاق و دانش بنیان، واحدهای خلاق و دانش بنیان مستقر در پارکهای علم و فناوری، مراکز رشد و نوآوری، کارخانههای نوآوری و شتابدهندهها میتوانند در این فراخوان سرمایه گذاری و هم آفرینی ثبت نام کنند.
وی ادامه داد: فعالان زیست بوم نوآوری و و فناوری میتوانند در بستر و سکوی راه اندازی شده دانش بنیان گروه تحت عنوان "ملی تک" به نشانی www.mellitech.net در چهار حوزه اصلی ایده، راهکار، طرح دانش بنیان و ظرفیت هم آفرینی به شرح ذیل مشارکت کرده و اطلاعات خود را بارگذاری کنند.
شاهمرادی، منظور از ایده را طرحهای استارتاپی با موضوعات مرتبط با اولویتهای سرمایه گذاری تعیین شده شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی دانست.
مدیر فناوریهای نوین گروه توسعه ملی، راهکار را نیز آن جنس از طرحهایی خواند که با موضوعات رفع چالشها و تامین کالاهای ارزبر شرکتهای زیرمجموعه گروه توسعه ملی مرتبط هستند.
وی تصریح کرد: منظور از طرح، طرحهای ارائه شده توسط شرکتهای دانش بنیان و خلاق با موضوعات اولویت دار سرمایه گذاری و فناور و نوآور شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی است و نهایتا هم آفرینی استفاده از ظرفیتهای کارگاهی، تجهیزات و خط تولید شرکتهای زیرمجموعه گروه توسعه ملی برای تولید محصولات دانش بنیان، نوآور و فناور است. شاهمرادی در خصوص موضوعات اصلی مشارکت در سرمایه گذاری افزود: فناوریهای مالی، فناوری زیستی، کشاورزی و مواد غذایی، فناوری آب و انرژی، ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته، تجهیزات پزشکی و بیوتکنولوژی، معدن و فلزات اساسی، صنایع فرهنگی و خلاق، حمل و نقل و صنایع دیجیتال و هوش مصنوعی از موضوعات اصلی این مشارکت هستند.
مدیر فناوریهای نوین و دانش بنیان گروه توسعه ملی، علاوه بر امکان ثبت نام و بررسی سایر شرکتها و فعالان برتر سایر حوزههای صنایع خلاق، دو حوزه انیمیشن و بازی سازی را از حوزههای دارای اولویت سرمایه گذاری در زیست بوم خلاق دانست و گفت: طرحهایی که در این دو حوزه ارائه میشود میبایست حداقل TRL۶ به بالا داشته باشند.
وی در پایان میزان سرمایه گذاری در طرحهای حوزه صنایع خلاق را در بازه ۲۰ تا ۴۰۰ میلیارد تومان برای هر طرح برآورد کرد. ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم و معاونت علمی و فناوری، محصولات بررسی و تایید شده این فراخوان را با همکاری هلدینگ سرمایه گذاری گروه توسعه ملی، براساس سازوکارهای حمایتی موجود حمایت خواهد کرد.