کد خبر:۱۱۷۱۳۱۵
در بیست و دومین اجلاس سالیانه پارک فناوری پردیس

امضای قرارداد همکاری پارک فناوری پردیس و شرکت پتروشیمی کارون + فیلم

همزمان با برگزاری بیست و دومین اجلاس سالیانه پارک فناوری پردیس، قرارداد همکاری بین این پارک و شرکت پتروشیمی کارون به مبلغ ۱۰۰۰ میلیارد ریال به امضا رسید. بر اساس این قرارداد ۳ ساله، پارک فناوری پردیس به عنوان پلی برای رفع نیاز‌های فناورانه پتروشیمی کارون توسط شرکت‌های دانش بنیان خواهد بود.
امضای قرارداد همکاری پارک فناوری پردیس و شرکت پتروشیمی کارون + فیلم

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، قرارداد همکاری پارک فناوری پردیس و شرکت پتروشیمی کارون با حضور حمید قدرت بین معاون توسعه و مدیریت منابع پارک فناوری پردیس و علیرضا صدیقی‌زاده مدیرعامل و نایب رئیس هیأت مدیره پتروشیمی کارون امضا شد.

موضوع این قرارداد ۳ ساله، توسعه دانش فنی بومی در زنجیره ارزش پتروشیمی کارون و ساخت تجیهزات فناورانه برای اولین بار است. بر اساس این قرارداد، نیاز‌های فناورانه پتروشیمی کارون توسط پارک فناوری پردیس احصاء و به شرکت‌های دانش بنیان ارائه خواهد شد. از سوی دیگر توانمندی‌های شرکت‌های دانش بنیان به پتروشیمی کارون عرضه خواهد شد.

به موجب این قرارداد، در صورت تایید توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان در اجرای هر پروژه توسط شرکت پتروشیمی کارون، قرارداد‌های همکاری بین پارک فناوری پردیس و شرکت‌های دانش بنیان برای رفع این نیاز‌ها امضا خواهد شد. در واقع پارک فناوری پردیس به عنوان واسط شرکت پتروشمی کارون و شرکت‌های دانش بنیان سراسر کشور قرار می‌گیرد.

بر اساس این گزارش، شرکت پتروشیمی کارون اولین تولید کننده‌ی ایزوسیانات ها، مشتمل بر TDI و MDI و تکمیل کننده‌ی زنجیره‌ی ارزش پُلی یورتان‌ها در خاورمیانه و غرب آسیا می‌باشد. در پتروشیمی کارون با استفاده از گاز‌های کلر، مونوکسیدکربن و هیدروژن و نیز خوراک تولوئن، بنزن، فُرمالین، آمونیاک، اسید نیتریک و اسید سولفوریک انواع محصولات پایه‌ای و اصلی پتروشیمی، با ارزش افزوده‌ی بالا و برخوردار از کیفیت ممتاز جهانی تولید و به بازار‌های داخلی و جهانی عرضه می‌شود.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار