کد خبر:۱۱۷۱۸۸۳

سنوار پیروزی مجدد تبون را تبریک گفت

رهبر حماس در بیانیه‌ای به رئیس جمهور الجزایر که به تازگی در انتخابات پیروز شده است، تبریک گفت و برای او آرزوی موفقیت کرد.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، جنبش مقاومت اسلامی (حماس) اعلام کرد که یحیی سنوار، رئیس دفتر سیاسی این جنبش به مناسبت انتخاب مجدد عبدالمجید تبون، رئیس‌جمهور الجزایر پیام تبریکی به او فرستاد و به نقش مردم الجزایر در ایستادن در کنار فلسطینی‌ها اشاره کرد.

براساس گزارش القدس العربی، این جنبش در بیانیه‌ای اعلام کرد که سنوار در نامه‌اش به تبون به او تبریک گفت که توانسته است اعتماد مردم الجزایر را مجددا بدست بیاورد. رهبر حماس همچنین برای تبون آرزوی موفقیت کرد و از خداوند خواست که به او در خدمت به الجزایر و مردم اصیل آن کمک کند.

بیانیه حماس در ادامه افزود: سنوار تجدید قدردانی خود از نقش الجزایر در ایستادن در کنار مردم فلسطین و دفاع از حقوق آنها در مجامع بین المللی را نیز اعلام کرد.

روز یکشنبه، اداره مستقل انتخابات الجزایر اعلام کرد که تبون با کسب ۹۵ درصد آراء برای دومین بار پیروز شده است. الجزایر یکی از اعضای غیردائم شورای امنیت سازمان ملل است که از ژانویه به نمایندگی از اتحادیه عرب در این شورا حضور داشته است. الجزایر همچنین چندین پیش‌نویس قطعنامه برای آتش‌بس در نوار غزه ارائه کرد، اما آمریکا همه این متون را وتو کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار