به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا ظفرقندی روز چهارشنبه در اختتامیه شانزدهمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی که در مرکز همایشهای رازی برگزار شد، افزود: دانشجویان برجسته علوم پزشکی باید در بخش درمان کشور به مرز علمی دانشهای دنیا دست یابند.
وی با بیان اینکه در تمامی زمینهها دست کمک به سمت دانشجویان دراز میکنم، گفت: نیازمند همت دانشجویان علوم پزشکی در تمامی ابعاد به خصوص حوزه پیشگیری هستیم تا مردم از علم آنها بهرهمند شود.
وزیر بهداشت همچنین بر آسیب شناسی سلامت و ارائه راهکار آن از سوی نخبگان پزشکی تاکید کرد و گفت: تولید علم در دانشگاهها باید بر اساس نیازسنجی جامعه باشد و اینکه چقدر مشکلات را حل و نیاز مردم را برطرف میکند.
ظفرقندی اضافه کرد: اولویت ما باید شناسایی نیازها بهداشتی و سلامت جامعه باشد تا بر اساس آن تدابیری لازم در حوزه تولید دارو و برنامه ریزی سلامت تدوین و تولید شود.
وی حفظ نخبگان را نیز یک اولویت و نیاز برای تمامی کشور دانست و گفت: هنر یک کشور آن است که از نخبگانش حداکثر استفاده را برده و بهترین امکان و شرایط را برای فعالیت وی آماده کند که این موارد مهمترین راهکار ماندگاری نخبگان است.
ظفرقندی خطاب به نخبگان نیز گفت: باید برای مردم کشور خود تعصب داشته باشیم و چنانچه یک گام به جلو برداریم به طور حتم مسائل کشورمان حل و درست خواهد شد.
وزیر بهداشت همچنین بر ضرورت هدایت مقالات کاربردی و پژوهشها با درد، دغدغه و نیاز تاکید کرد و گفت: سالانه ۲۰ هزار نفر به خصوص افراد نخبه در جادهها کشته میشود باید کار پژوهشی و علمی انجام داد تا از میزان مرگ و میر آنها جلوگیری کنیم.