به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حامد علامتی درپی درگذشت این نویسنده ضمن ابراز همدردی با بازماندگان، حکیمی را راوی لحظههای ناب و شگرف از تاریخ اسلام و از طلایهداران خلق داستانهای دینی ویژهی گروه سنی کودک و نوجوان توصیف کرده و آورده است: بسیاری از آثار فاخر دینی که پیش و پس از انقلاب اسلامی، برای کودکان و نوجوانان نگاشته شده، متأثر از قلم توانا و تأثیرگذار اوست.
متن این پیام به شرح زیر است:
العُلَماءُ باقونَ ما بَقِیَ الدَّهرُ
دست مرگ هرگز به کلمات درخشان، اندیشههای جاویدان و روایتهای ماندگار نخواهد رسید. خبر مرگ «حکیم» ی، چون استاد فرزانه و اندیشمند وارسته، استاد محمود حکیمی، اندوهی سنگین، مصیبتی جانکاه و ضایعهای جبرانناپذیر است، که هرگز در باور ما نخواهد گنجید.
درگذشت این اندیشمند گرانقدر، که سالهای عمر گرانبهای خود را در مسیر تعالی فرهنگ و معارف اسلامی سپری کرد، بهمانند غروب خورشیدی تابان در سرزمین دانش و حکمت ایرانی و اسلامی است.
او که راوی لحظههای ناب و شگرف از تاریخ اسلام بود، نویسندگی را از نوشتن برای کودکان و نوجوانان آغاز کرد و از طلایهداران خلق داستانهای دینی ویژهی این گروه سنی بود. بسیاری از آثار فاخر دینی که پیش و پس از انقلاب اسلامی، برای کودکان و نوجوانان نگاشته شده، متأثر از قلم توانا و تأثیرگذار اوست.
او همچنین در زمینههای علم، ادبیات، تاریخ معاصر، تاریخ تمدن، تاریخ اسلام و... آثار فاخر و ارزشمندی خلق کرده است که مورد استقبال مخاطبان، بهویژه جوانان قرار گرفته و باعث گرایش طیف گستردهای از جامعه به کتاب و کتابخوانی شده است.
رحلت این اندیشمند گرانمایه را که موجب تأسف و تألم خاطر شد، به بازماندگان آن مرحوم، دغدغهمندان ادبیات دینی، نویسندگان و پژوهشگران حوزهی کودک و نوجوان و جامعهی کتابخوان، از صمیم دل تسلیت میگوییم.
محمود حکیمی روز ۳۰ شهریور ۱۴۰۳ و پس از تحمل یک دوره بیماری در سن ۸۰ سالگی از دنیا رفت.
کانون کتابی از این نویسنده را با عنوان «فرصتی برای انتخاب» از مجموعه «آسمان چه میگوید؟» و با موضوع جستوجو در مفاهیم قرآنی در سالهای پیش منتشر کرد.