آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۷۶۱۰
نتایج یک نظرسنجی از میزان استفاده از پیام‌رسان‌های ایرانی نشان می‌دهد؛

ایتا رتبه اول پیام‌رسان‌های داخلی

نتایج جدیدترین نظرسنجی ایسپا درباره میزان استفاده ایرانیان از پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) روند میزان استفاده ایرانیان از شبکه‌های اجتماعی را مورد بررسی قرار داد.  

جامعه آماری این نظرسنجی شامل ۳۹۹۰ نفر از هموطنان زن و مرد بالای ۱۸ سال است که به شکل حضوری با آنها مصاحبه شده است این نظرسنجی در بازه زمانی ۲۰ تا ۲۴ شهریورماه سال جاری انجام شده است و آنطور که نتایج آن نشان می‌دهد ۸۲.۲ درصد ایرانیان دست‌کم از یکی از پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند.

در ادامه میزان استفاده کاربران از شبکه‌های اجتماعی را مورد به تفکیک سکو‌های داخلی و خارجی مشاهده می‌کنیم.  

سکوی ایتا بر سکوی اول ایستاد

در بین اپلیکیشن‌های ایرانی ایتا با ۲۴ درصد کاربر مرد و ۳۴/۱ درصد کاربر زن در رتبه نخست قرار قرار بعد از آن پلتفرم روبیکا با ۲۶/۹ درصد کاربر مرد و ۳۰/۳ درصد کاربر خانم، اپلیکیشن بله با ۷/۸ درصد کاربر مرد و ۱۱/۶ درصد کاربر زن به ترتیب  در رتبه دوم و سوم قرار گرفتند.  

سهم ۵۸ درصدی ایتا در بین پیامرسان‌های داخلی


در بین اپلیکیشن‌های خارجی به ترتیب بیشترین میزان استفاده، اینستاگرام با ۵۰/۶ درصد کاربر مرد و ۵۰/۷ درصد کاربر زن، تلگرام با ۴۱/۴ درصد کاربر مرد و ۳۷/۱ کاربر زن و واتساپ با ۳۳/۱ کاربر مرد و ۳۳/۵ کاربر زن را به خود اختصاص دادند.  

 

سهم ۵۸ درصدی ایتا در بین پیامرسان‌های داخلی

همین مرکز در سال گذشته نیز آماری از میزان استفاده مردم از پیامرسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده بود که طبق آن  ۴۶.۵ درصد  مردم از «اینستاگرام» استفاده می‌کنند. ۳۵.۳ درصد از «واتس‌آپ»،  ۳۴.۶ درصد از «تلگرام»، ۲۵.۲ درصد از «ایتا»، ۲۴.۱ درصد از «روبیکا» و ۸.۷ درصد نیز گفته اند از «بله» استفاده کردند.

 

نظرسنجی‌ها در سال ۱۴۰۲ بر حسب متغیر‌های زمینه‌ای نشان می‌دهد ۴۷.۱ درصد مردان، از اینستاگرام استفاده می‌کنند که این نسبت برای زنان ۴۵.۸ درصد است. جوانان (۱۸ تا ۲۹ سال) با ۶۸.۲ درصد بیشتر از سایر گروه‌های سنی، افراد دانشگاهی (۵۹.۱ درصد) بیشتر از افراد غیردانشگاهی، ساکنان مراکز استان (۵۲ درصد) نیز بیشتر از سایر افراد، از اینستاگرام استفاده می‌کنند. این تفاوت بین گروه‌ها در استفاده از تلگرام و واتس‌آپ نیز مشاهده می‌شود. از بین شبکه‌های اجتماعی داخلی روبیکا و ایتا، مقبولیت بیشتری دارند زنان (۲۸.۵ درصد) بیشتر از مردان (۲۲ درصد) از ایتا استفاده می‌کنند. افراد ۳۰ تا ۴۹ سال (۲۹ درصد) بیشتر از سایرگروه‌های سنی و افراد دانشگاهی (۳۲.۷ درصد) نیز بیشتراز افراد غیردانشگاهی، مصرف‌کننده ایتا هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار