رئیس‌کل بانک مرکزی تهران را به مقصد استانبول ترک کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۷۶۲۳
به‌منظور شرکت در ششمین اجلاس بین‌المللی بانک‌های مرکزی سازمان همکاری‌های اسلامی؛

رئیس‌کل بانک مرکزی تهران را به مقصد استانبول ترک کرد

محمدرضا فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی به منظور شرکت در ششمین اجلاس بین‌المللی بانک‌های مرکزی سازمان همکاری‌های اسلامی در ترکیه و همچنین توسعه مناسبات و همکاری‌های پولی و بانکی با کشورهای عضو، در صدر هیاتی تخصصی تهران را به مقصد استانبول ترک کرد.
رئیس‌کل بانک مرکزی تهران را به مقصد استانبول ترک کرد

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی به منظور شرکت در ششمین اجلاس بین‌المللی بانک‌های مرکزی سازمان همکاری‌های اسلامی در ترکیه و همچنین توسعه مناسبات و همکاری‌های پولی و بانکی با کشور‌های عضو، در صدر هیاتی تخصصی تهران را به مقصد استانبول ترک کرد.

در این اجلاس بین‌المللی مقرر است پیرامون آخرین وضعیت رشد اقتصادی و تورم کشور‌های عضو سازمان همکاری‌های اسلامی (OIC) و نیز بررسی ابعاد بکارگیری فناوری‌های نوین در بانکداری الکترونیک، میان اعضای این سازمان بحث و تبادل نظر شود.

۵۷ کشور عضو سازمان همکاری اسلامی (OIC) هستند.

بر اساس این گزارش، تجارت غیرنفتی جمهوری اسلامی ایران با کشور‌های عضو سازمان همکاری‌های اسلامی در نیمه اول سال‌جاری با ۱۴ درصد افزایش به ۳۲.۲ میلیارد دلار رسید.

برچسب ها:
بانک
پربازدیدترین آخرین اخبار