کد خبر:۱۱۷۷۷۵۶

انتقادات داخلی از بی‌توجهی نتانیاهو به بازگرداندن اسرا از غزه

یک روزنامه عبری زبان از بی توجهی نخست وزیر رژیم صهیونیستی به موضوع بازگرداندن اسرا از نوار غزه انتقاد کرد.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه المیادین، روزنامه عبری زبان هاآرتص گزارش داد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیگر هیچ توجهی به موضوع بازگرداندن اسرا از نوار غزه ندارد.

در ادامه این گزارش آمده است: یحیی السنوار تنها کسی در جنبش حماس است که می‌تواند توافق تبادل اسرا را تمام کند، اما تنها کسی نیست که این توافق را با شکست رو به رو می‌کند.

این روزنامه همچنین نوشت: نتانیاهو از ضرورت بازگرداندن اسرا سخن می‌گوید، اما در عین حال تمام تمرکز خود را بر روی جنگ منطقه‌ای با حزب الله گذاشته است.

خانواده‌های اسرای صهیونیست تاکنون تعداد زیادی تظاهرات علیه مقامات رژیم صهیونیستی و به ویژه نتانیاهو به دلیل ناکامی آنها در بازگرداندن این اسرا برگزار کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار