آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۷۸
سردار احمدي مقدم در گفت‌وگو با «شبكه خبر دانشجو»:

همكاري نيروي انتظامي با دانشگاه‌ها رو به گسترش است

فرمانده نيروي انتظامي با بيان اينكه برگزاري نمايشگاه «پليس و فناوري اطلاعات» در دانشگاه‌ها در راستاي توافقات صورت گرفته با وزارت علوم است، گفت: همكاري‌ها و ارتباطات نيروي انتظامي با دانشگاه‌ها به منظور كاهش آسيب‌هاي اجتماعي در دانشجويان رو به گسترش است.

سردار احمدي مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، در حاشيه مراسم افتتاحيه نمايشگاه «پليس و فناوري اطلاعات» در دانشگاه شريف با اعلام اين مطلب، اظهار داشت: طي تفاهم نامه‌هاي منعقد شده با وزارت علوم، در صدد كاهش آسيب‌هاي اجتماعي در بين دانشجويان هستيم و در همين راستا از كليه پايان نامه‌هاي دانشجويي با موضوع هاي مطرح شده در مركز تحقيقات ناجا حمايت‌هاي لازم به عمل خواهد آمد.

وي افزود: براي تحقق اين مهم و كاهش معضلات اجتماعي در دانشگاه‌ها از كليه نخبگان و دانشگاهيان سراسر كشور جهت بكارگيري ايده‌هاي تازه و كاربردي كردن آنها استقبال مي‌شود.

فرمانده نيروي انتظامي برگزاري نمايشگاه «پليس و فناوري اطلاعات» را سر فصل نويني براي همكاري‌هاي بيشتر با وزارت علوم و ساير دانشگاه‌ها دانست و گفت: به دنبال افزايش اين ارتباطات از طريق برگزاري نمايشگاه‌هاي مختلف در دانشگاه‌هاي كشور هستيم./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار