کد خبر:۱۱۷۹۰۶۲

برنج بیشترین کاهش را در ۱۶ سال گذشته تجربه کرد

قیمت برنج بیشترین کاهش را در بیش از ۱۶ سال گذشته در آسیا داشته است، زیرا نگرانی‌ها در مورد عرضه پس از کاهش برخی محدودیت‌های صادراتی هند کمتر شده است.
برنج بیشترین کاهش را در ۱۶ سال گذشته تجربه کرد

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بر اساس گزارش انجمن صادرکنندگان برنج تایلند، برنج سفید تایلندی ۵ درصد شکسته شده در روز چهارشنبه (۲ اکتبر) با حدود ۱۱ درصد کاهش به ۵۰۹ دلار در هر تن رسید. این بزرگترین کاهش در داده‌های بدست آمده از می ۲۰۰۸ بود و کاهش طولانی‌مدت قیمت‌ها را به پایین‌ترین سطح در بیش از ۱۵ ماه اخیر رساند.

برنج سال گذشته پس از اعمال محدودیت‌های صادراتی برای مهار قیمت‌های محلی قبل از انتخابات، افزایش یافت. این کشور آسیایی در پی نظرسنجی‌های ملی اخیر برخی محدودیت‌ها را کاهش داد که می‌تواند به کاهش اشباع داخلی و کاهش هزینه‌های واردات برای کشور‌هایی مانند اندونزی و سنگال کمک کند.

بلومبرگ گزارش کرد که این غلات برای رژیم غذایی میلیارد‌ها نفر حیاتی است و ۶۰ درصد از کل کالری دریافتی برای مردم بخش‌هایی از آسیای جنوب شرقی و آفریقا را تامین می‌کند. در حالی که قیمت برنج کاهش یافته است، هزینه‌های سایر مواد غذایی در حال افزایش است، زیرا آب وهوای شدید برداشت محصول را در سراسر جهان تهدید می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار