آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۰۲۰۹

قیمت نفت روز دوشنبه شانزدهم مهر؛ برنت ۷۷ دلار و ۷۲ سنت

قیمت نفت برنت دریای شمال با ۳۳ سنت معادل ۰.۴۲ درصد کاهش به ۷۷ دلار و ۷۲ سنت در هر بشکه رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز ۲۴ سنت معادل ۰.۳۲ درصد کاهش یافت و به ۷۴ دلار و ۱۴ سنت رسید.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، قیمت نفت برنت دریای شمال با ۳۳ سنت معادل ۰.۴۲ درصد کاهش به ۷۷ دلار و ۷۲ سنت در هر بشکه رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز ۲۴ سنت معادل ۰.۳۲ درصد کاهش یافت و به ۷۴ دلار و ۱۴ سنت رسید.

 

در آخرین قیمت‌گذاری بهای نفت ایران در سبد اوپک با یک دلار ۱۸ سنت معادل ۱.۶۰ درصد به قیمت ۷۴ دلار و ۷۹ سنت به فروش رسید. نفت سبک عربستان در سبد اوپک نیز ۲ دلار و ۳۲ سنت معادل ۳.۰۸ درصد افزایش یافت و به ۷۷ دلار و ۶۷ سنت در هر بشکه رسید.

 

قیمت نفت در بازار‌های جهانی در ابتدای هفته حدود نیم درصد کاهش یافت. این در حالی است که بازار‌ها همچنان تحت تاثیر تنش‌ها در منطقه غرب آسیا هستند و پیش‌بینی تحلیل‌گران نشان می‌دهد که این روند به زودی صعودی خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار