رویداد صدرا آغاز به کار کرد/ واحد علوم و تحقیقات میزبان ایده‌های نوآورانه
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۰۵۹۲

رویداد صدرا آغاز به کار کرد/ واحد علوم و تحقیقات میزبان ایده‌های نوآورانه

دومین رویداد صدرا به همراه جشنواره ایده صدرا با حضور طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از مسئولان در واحد علوم و تحقیقات، آغاز به کار کرد.
رویداد صدرا آغاز به کار کرد/ واحد علوم و تحقیقات میزبان ایده‌های نوآورانه

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دومین رویداد صدرا از تاریخ ۱۶ تا ۱۸ مهرماه ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت از صاحبان صنایع و متخصصان در واحد علوم و تحقیقات برقرار است.


رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه و راه اشتغال) به همت معاونت آموزشی و مهارتی واحد علوم و تحقیقات و با هدف ارتباط موثر میان دانشگاه، صنعت و پاسخ به مسائل روز کشور، در محور‌های ایجاد اشتغال همزمان تحصیل، معرفی شرکت‌های فعال در حوزه صنایع و شناسایی فرصت‌های شغلی فعالیت می‌کند.


جشنواره "ایده صدرا" میزبان ایده‌های نو و خلاقانه در واحد علوم و تحقیقات است. این نمایشگاه بستر مناسبی برای گسترش همکاری در حوزه‌های تحقیق، توسعه، سرمایه‌گذاری و خدمات تخصصی بین دانشگاه و صنعت است. حضور کارفرمایان و صاحبان کسب و کار در این نمایشگاه، فرصت خوبی است تا از نزدیک با دانشجویان ارتباط داشته باشند و بتوانند از نیروی انسانی مورد نیاز خود با نگاه تخصصی برای تقویت و پیشرفت کسب و کار، برخوردار شوند.

پربازدیدترین آخرین اخبار