آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۱۸۷
خزائی خطاب به بان کی مون:

سازمان ملل عمل ضد بشري سوزاندن قرآن در آمریکا را پیگیری كند

نماینده کشورمان نزد سازمان ملل متحد در نامه ای به بان کی مون، از دبیرکل سازمان ملل متحد خواست فاجعه اخیر سوزاندن قرآن کریم در ایالت فلوریدای آمریکا را محکوم و موضوع را به صورت جدی پیگیری کند.
به گزارش «خبرگزاري دانشجو» در نامه محمد خزائی خطاب به دبیرکل سازمان ملل آمده است: بار ابراز تاسف عمیق از توهین آشکار به کتاب مقدس مسلمانان در یکی از کلیساهای ایالت فلوریدای آمریکا، از شما به عنوان دبیرکل سازمان ملل متحد می خواهیم به این بی حرمتی که به جریحه دار شدن احساسات بیش از یک میلیارد مسلمان منجر شده است، واکنش نشان دهید.
 
نماینده کشورمان نزد سازمان ملل متحد در این نامه تاکید کرد: با توجه به اینکه این اقدام زشت به مثابه جرمی است که ترغیب خشونت را به دنبال دارد، توجه جدی به آن و پیگیری توام با مواخذه طراحان و عاملان آن، امری ضروریست.
 
خزائی خطاب به بان کی مون یادآور شد: اهداف منشور ملل متحد در حفظ صلح و دوستی میان ملتها، مسئولیتهای جنابعالی را در روشن نمودن افکار عمومی بین المللی درباره این قبیل اقدامات افراطی دوچندان می کند.
 
خزائی در این نامه که علاوه بر بان کی مون به رئیس دوره ای و اعضای سازمان کنفرانس اسلامی نیز ارسال شد، به موج جدید اسلام هراسی و اسلام ستیزی در بخشهایی از دنیا اشاره و تاکید کرده است: این مسئولیت همگان است که اینگونه اقدامات برضد ادیان و بویژه اسلام را محکوم کنند.
 
نماینده کشورمان نزد سازمان ملل متحد در پایان نامه خود به بان کی مون نوشت: نباید اجازه داد این اعمال ضد بشری و افراطی از مصونیت برخوردار باشند یا در برابر قانون از آنان حمایت شود./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار