کد خبر:۱۱۸۱۹۶۷
معاون اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان:

واردات دام از کشور‌های همسایه به سیستان و بلوچستان تسهیل شد

معاون اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: فرآیند واردات دام را با توجه به ظرفیت استان در تامین گوشت کشور تسهیل کردیم و حمایت می‌کنیم و به دلیل مخاطرات بهداشتی سهل‌انگاری در این زمینه پذیرفته نیست و این فرآیند باید تحت کنترل انجام شود.

یه گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، داوود شهرکی صبح امروز ضمن تبریک صدمین سالگرد سازمان دامپزشکی، این روز ملی و هفته دامپزشکی به همکاران دامپزشکی تبریک گفتند و به تلاش های دامپزشکی در بحث واردات دام و تولید غذای بهداشتی سالم اشاره نمود و گفت: اثرات تشکیل این سازمان صد ساله برای زندگی مردم کاملا تاثیر گزار و مشخص است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری سیستان و بلوچستان افزود: فرآیند واردات دام را  با توجه به ظرفیت استان در تامین گوشت کشور تسهیل کردیم و حمایت می‌کنیم و به دلیل مخاطرات بهداشتی سهل انگاری در این زمینه پذیرفته نیست و این فرآیند باید تحت کنترل انجام شود.

وی ادامه داد: حوزه دامپزشکی در بحث امنیت  غذایی فعال است و تامین، سلامت و توزیع بهداشتی غذا همراه با کنترل بیماریهای دامی از خدمات بارز دامپزشکی می باشد و اینکه با توجه به شرایط مرزی شیوع بیماری نداریم، نشان‌دهنده این است که اداره کل دامپزشکی استان در کنترل‌های بهداشتی، صدور مجوز دام، قرنطینه و ... به صورت هدفمند و موثر اقدام کرده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری سیستان و بلوچستان تاکید کرد: برای توسعه یک بخش سلامت فدا نمی‌کنیم و اگر امنیت خدشه دار شود روی یک تصمیم پافشاری نمی‌کنیم و هر تصمیمی که در هر حوزه‌ای گرفته می‌شود منجمله واردات دام بر سه اصل سلامت، ایمنی و امنیت است که استان متهم به شیوع بیماری به دلیل خروج دام زنده نشود و مانع از فعالیت ظرفیت تولیدی استان برای تامین نیاز گوشت کشور نشویم. این با کنترل و نظارت خوب اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان در نظارت بر فعالیت کشتارگاه‌ها و قرنطینه‌ها و تصمیمات در جلسات استانی بوده است و به اشتغال، رونق و تامین گوشت کشور از طریق استان سیستان و بلوچستان کمک کرده است.

وی تداوم نظارت های بهداشتی را متضمن امنیت غذایی دانست و گفت: برای پیشبرد اهداف بهداشتی، دستگاه‌های متعدد نقش دارند و دامپزشکی نقشی اثرگذار در صیانت از بهداشت عمومی و ارتقای سلامت جامعه دارد. بر این اساس؛ اهمیت کار دامپزشکان باید بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد و همکاری موثر تمامی دستگاه‌های اجرایی، نظارتی و قضایی را ضروری دانست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار