به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سید علی معتمدی پور، رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد افزود: طبق هدف گذاری شکل گرفته در استان کهگیلویه و بویراحمد طی دولت سیزدهم کلنگ زنی ۸ کارخانه دام، طیور و آبزیان را داشتیم.
معتمدی پور با بیان اینکه ۷ کارخانه فرآیند تکمیل، تولید و ورود به چرخه توزیع را طی میکنند، تصریح کرد: چهار کارخانه خوراک دام، طیور و آبزیان در استان در آستانه بهرهبرداری قرار دارد.
رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: همچنین سه کارخانه با پیشرفت بیش از ۳۰ درصد به سمت تکمیل حرکت میکند.
وی به بالا بودن هزینه تولید در زمان نبود کارخانه خوراک دام در استان اشاره کرد و گفت: در بخش زیرساختها و حمایتهای تسهیلاتی برای این واحدها نیز پیگیری لازم انجام خواهد شد.
معتمدی پور به استارت فعالیت کارخانه خوراک دام و طیور منطقه سپیدار اشاره کرد و گفت: این کارخانه استارت خورده، اما باید توسعه به نحو مطلوبی شکل بگیرد.
وی ابراز داشت: طی ۴۵ سال کارخانه خوراک دام نداشتیم، اما امروز ظرفیت مطلوبی شکل گرفته است.
معتمدی پور از اجرای ۵٠ پروژه در دست اقدام با محور جهاد کشاورزی خبر داد و اظهار کرد: پروژههای اقتصادی و جذب سرمایه گذار را دنبال میکنیم.
رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد نگاه به سیاست دانش بنیانی و توسعه بهره وری را یک نگاه مهم دانست و گفت: توسعه باید با مشارکت مردم شکل بگیرد.
وی به فعالیت کارخانههای تولید لبنیات اشاره کرد و افزود:سرمایه گذاران دارای اهلیت حمایت خواهند شد و تسهیلات را پیگیری خواهیم کرد و همچنین از پیگیری برای تأمین شیر مورد نیاز کارخانههای لبنیات خبر داد.
معتمدی پور گفت: در بحث کارخانه میوه خشک کنی و کنستانتره نیاز به سرمایه گذاری است.
رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از هدفگذاری ساخت و تکمیل ۱۳ واحد طیور در استان خبر داد و گفت: سال گذشته ۲٠ هزار و ۱٠٠ تن تولید گوشت مرغ داشتیم که ۹٠٠ تن تا رسیدن به خودکفایی فاصله است.