به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، یدالله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در نشست کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایهگذاری گفت: این کارگروه از مهمترین کارگروههای ذیل شورای برنامهریزی است که به تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" و همچنین به رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم که دغدغه مقام معظم رهبری و رئیس جمهور است کمک میکند.
رحمانی با تاکید بر برگزاری منظم و مستمر جلسات کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایهگذاری، افزود: دستگاههای عضو این کارگروه مکلف به پیگیری مصوبات جلسه هستند و، چون اغلب مسائل مطرح شده بین بخشی بوده و بدون همکاری دستگاهها انجام نمیشود لذا سایر دستگاهها همکاری کنند و اگر مشکلی وجود داشت به دبیرخانه کارگروه یا استانداری ارجاع دهند.
وی با بیان اینکه مصوبات جلسات قبل در جلسه آینده مورد بررسی قرار گیرد، گفت: سیستم بانکی نقش مهمی در تامین منابع دارند، صرف منابع محدود کنونی نمیتواند مشکلات اقتصادی را حل و فصل کند لذا بانکها پیگیر اعتبارات در سطح ملی باشند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد به هدفگذاری در حوزه جهاد کشاورزی اشاره و عنوان کرد: به برخی از اهداف تعیین شده در حوزه جهاد کشاورزی دست پیدا کردیم، اما برای رسیدن به سایر اهداف و برنامهها در پنج ماه باقی مانده تا پایان سال تلاش مضاعفی شود.
رحمانی با بیان اینکه جهاد کشاورزی از هماکنون برای خرید تضمینی محصولات کشاورزی برنامهریزی کند، گفت: به لحاظ کارشناسی قابل قبول نیست افزایش تولید محصولات را داشته باشیم، اما میزان خرید تضمینی پایین باشد که این کار نیازمند تدابیر خاصی است و اگر در شهرستانها کمبودی برای ذخیرهسازی محصولات کشاورزی وجود دارد برای رفع آن پیگیری شود.
وی تصریح کرد: الگوی کشت چغندر قند حتما بر مبنای کشت پاییزه که سیاست وزارت جهاد کشاورزی است دنبال شود، ضمن اینکه کاملا یک محصول پربازده است حتما در الگوی کشت این محصول بازنگری شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه کهگیلویه و بویراحمد از استانهای ممنوعه در کشت برنج است، گفت: برنج یک محصول پر آب است که در سیاست الگوی کشت اصلاح شده است.
رحمانی به اقدامات در بخش صنعت، معدن و تجارت پرداخت و گفت: مبنای صادرات غیرنفتی ۳۰ میلیون دلاری رقم قابل توجهی نیست و نباید به رشد ۲۰ درصدی اکتفا نکنیم لذا هدفگذاری دو برابر باشد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد:رقم اختصاص یافته ۲۳۵ میلیارد تومان برای ۲۴ طرح صنعتی ناچیز است و باید اعتبارات در این بخش تامین شود، ضمن اینکه ساز و کارها برای جذب ۶۲.۵ میلیون دلار فراهم شود.
وی عنوان کرد: در هدفگذاری تولید سیمان و سایر مجموعهها آمار نشان میدهد به هدف نزدیک شدیم که سازمان صمت با ادارات برق و گاز برای ناتزاری برق و گاز تعامل داشته باشند.
رحمانی از حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خواست پیشنهادات در حوزه خدمات ایتی برای مردم ساکن در شهرها و روستاها، جادههای بین راهی و واحدهای صنعتی را ارائه دهد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خواستار به سرانجام رسیدن طرحهای بالای ۸۰ درصد بخش گردشگری شد و گفت: گردشگری از محورهای توسعه استان است که طرحهای با پیشرفت بالای ۸۰ درصد تا پایان سال تکمیل شوند که از محل تبصره ۱۸ اعتبارات مورد نیاز طرحها در اختیار قرار میگیرد.
رحمانی با بیان اینکه از ظرفیت صنایع دستی استان به خوبی استفاده نشده گفت: قابل قبول نیست در حوزه صنایع دستی تسهیلات پرداخت شود، اما شاغلان در این زمینه ناچیز باشد که این موضوع آسیبشناسی شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه سخنان خود با اشاره به ارتباط خوب میان مجموعه استانداری و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی گفت: به منظور توسعه استان و رفع مشکلات ۱۰۰ تا ۱۲۰ مسئله تحولآفرین و بسترساز در توسعه استان را احصا و در دستور کار قرار خواهیم داد.
وی با اشاره به مصوب شدن ۲ هزار میلیارد تومان اوراق اسلامی برای پروژههای آب از اقدامات شرکت آب منطقهای استان در این زمینه قدردانی کرد.
رحمانی با بیان اینکه در حوزه راه و شهرسازی یک هزار و ۲۴۵ میلیارد تومان اعتبار است که باید پیگیری شود، گفت: این طرحها بستر و زیرساختهای تولید هستند که به اشتغال و سرمایهگذاری کمک میکند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خطاب به دستگاهها گفت: رسالت دستگاهها بسترسازی برای حل مشکلات معیشتی، تولید، سرمایه گذاری و اشتغال است و برای تحقق این موارد همت و تلاش خود را به کار بگیرید.