آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۵۹۳۷
با حضور در جمع خبرنگاران؛

نقدی:رژیم اسرائیل تنها به لطف حمایت‌های مالی و تسلیحاتی آمریکا سرپا مانده است +فیلم

معاونت هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ما مشتاق باز شدن باب جهاد هستیم تا جوانان بتوانند در جبهه علیه رژیم صهیونیستی حضور مستقیم پیدا کنند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی دانشجو، محمدرضا نقدی معاونت هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عصر امروز در حاشیه مراسم بزرگداشت سردار نیلفروشان با حضور در جمع خبرنگاران اظهارکرد: شهادت اسطوره بزرگ مقاومت، الهام‌بخش جوانان آزادی‌خواه در سراسر جهان شده است.خون این شهید مظلوم باعث تسریع در پایان پرونده رژیم صهیونیستی خواهد شد.

وی افزود: جوان‌های ایران به شدت مشتاق حضور در جبهه و پاکسازی رژیم صهیونیستی هستند، اما به دلیل موانع دیپلماتیک و مسائل سیاسی، امکان حضور مستقیم مردم ایران، پاکستان، افغانستان و عراق در جبهه‌های مقاومت فراهم نشده است.

نقدی خاطرنشان کرد: رژیم اسرائیل از نظر مالی و نظامی به شدت ضعیف شده و تنها به لطف حمایت‌های مالی و تسلیحاتی آمریکا سرپا مانده است. مقاومت اسلامی اکنون با تمام قدرت‌های استکباری جهان درگیر است و ما مشتاق باز شدن باب جهاد هستیم تا جوانان بتوانند حضور مستقیم پیدا کنند و مقاومت را به پیروزی نهایی برسانند.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار