به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، ریشۀ تمام مشکلات انسان، نبود یک متخصص معصوم است؛ کسی که اشراف کامل به انسان و تمام ویژگیهای او دارد. چنین فردی در دین اسلام "امام" نام گرفته است. امام تنها متخصص معصومی است که به تمامی اطلاعات مورد نیاز انسان برای زندگی انسانی دسترسی دارد و این علم را تنها میتوان از ایشان آموخت. در واقع راه رسیدن به آرامش، صلح و خوشبختی ابدی برای تمام مردم دنیا، امام خواهی است. امام خواهی دو مرحله دارد:
۱. کسب معرفت یعنی شناخت جایگاه خود به عنوان یک انسان و شناخت امام به عنوان متخصص انسان
۲. دعا و استغاثه مضطرانه
به همین منظور موسسه منتظران منجی (علیه السلام) تحت فعالیت مجموعه "امام مهدی کیست؟ " اقدام به برپایی مراسم استغاثه جهت تعجیل در امر فرج نموده است که با "نام قرار جمعه ها" مشهور شده است. این مراسم هر دو مرحله امام خواهی یعنی کسب معرفت از طریق مباحث انسان شناسی و دعای مضطرانه برای ظهور امام زمان (علیه السلام) را در دل خود جای داده است.
شرط قبولی دعا و استغاثه، اضطرار است. اضطرار یعنی انسان برای رسیدن به مقصود خود از تمام راهها ناامید شود و تنها دل به خدا بسپارد. حال باید پرسید چگونه میشود انسان برای رسیدن به حاجات و نیازهای دنیوی خود تلاش کند، اما برای آمدن تنها منجی تمام مشکلاتش حتی از یک دعای ساده دریغ کند؟!
مجموعه "امام مهدی کیست؟ " سعی دارد با استفاده از دو ظرفیت رسانه و پایگاههای میدانی و برگزاری مراسم استغاثه در اقصی نقاط ایران و جهان این فرهنگ را در تمام دنیا گسترش دهد. این مراسم هر هفته جمعهها ۲ ساعت قبل از نماز مغرب در سراسر ایران و برخی کشورهای جهان برگزار میشود که در حاشیه آن غرفههای جنبش بین المللی"امام مهدی (علیه السلام) کیست؟ " به خدمت رسانی مشغولند.
مانند هفتههای پیش قرار جمعه این هفته چهارم آبان ماه به صورت همزمان در شهرهای ایران و جهان، برگزار خواهد شد. پایگاه مرکزی قرار جمعههای تهران، قطعه ۴۰ (قطعه فانوس) گلزار شهدای تهران است و نشانی سایر پایگاههای شهر تهران در مناطق مختلف نیز، در وب سایت استغاثه به نشانی esteghase.com موجود است. شما میتوانید با مراجعه به این وب سایت نزدیکترین پایگاه به محل زندگی خود را شناسایی کنید. همچنین علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایر مراسمهای سایر استانهای کشور میتوانند این وب سایت را ملاحظه کنند.