به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، علی المعی، کارگردان تئاتر که از ۱۰ آبان «داستان لطیف» را به نویسندگی ایرج طهماسب روی صحنه تئاتر شهر میبرد، درباره این نمایش در برنامه «استودیو هشت» رادیو نمایش گفت: حدود پنج شش سالی است که میخواستیم این قصه را برای جشنواره تئاتر به صورت بیکلام و موزیکال روی صحنه ببریم، که به همهگیری کرونا خوردیم. گفتههای افراد مبنی بر اینکه «داستان لطیف» داستان جدید نیست، مرا بیشتر برای ساخت آن ترغیب کرد. چون هنوز معضل اشتغال هنرمندان حل نشده است و همیشه سفره آنها در حال تنگ شدن است.
المعی ادامه داد: همین باعث شد با شخصیت لطیف قصه آقای طهماسب همذات پنداری کنیم و قصه را به روی صحنه ببریم. پیشتر این قصه در جشنواره عروسکی اجرا شده بود. اما ما در کارمان از عروسک استفاده نکردیم. امیدوارم جلوی آقای طهماسب رو سفید شویم و این امانت را به بهترین شکل به نمایش بگذاریم. تا آنجایی که مطلعم ایشان سال ۱۳۶۳ شروع به نگارش داستان کرده بود.
این کارگردان تئاتر در پاسخ به این سوال که آقای ایرج طهماسب در جریان ساخت «داستان لطیف» بودند؟ گفت: بله، از آنجایی که متن برای ۴۰ سال پیش بود، سعی کردیم موسیقی نمایش را در عین حفظ کردن بروز کنیم. بنابراین، رضایت ایشان را کسب کرده بودیم. اجرای ما از ۱۰ آبان روز پنجشنبه در تئاتر شهر شروع میشود و تا ۳۰ شب ادامه دارد.
گفتنی است «داستان لطیف» سرگذشت تنبورنوازی است که عاشقانه مینوازد و میخواند، اما زنی دارد که از او خواستههای بیشماری دارد.